Turista vízum igénylése 24-es csapdája?
Vízum igényléshez előbb hotelt kell foglalnod, de az időpontot csak a vízumigénylés végén tudod lefoglalni, és csak akkor derül ki, hogy van szabad időpont vagy sem.
Hogy lehet ezt megszervezni?
A vízumok tudtommal elég rugalmasak általában... Legalábbis nekem eddig azok voltak. Nem volt olyan, hogy X napkor kell belépned az országba. Adtak egy 3 hónapos intervallumot és bármikor bemehettem, a lényeg az volt, hogy a 3 hónapos időintervallum végén el kellet hagynom az országot.
Ez melyik ország egyébként, ahova mennél?
nekem pl. kinai vizum miatt kellett repulojegy es szallas foglalas (Tibetbe mentem, azt jobb eltitkolni)
foglaltam egy draga repulojegyet, amit visszamondas eseten teljes ar visszajar es egy hotelt, ahol becsekkolaskor kell fizetni.
Amikor a vizumot megkaptam, mindket foglalast lemondtam. a hotelert ugye nem is fizettem, a repjegy arat pedig teljes osszegben visszakaptam
Én is töröltem volna csak a pénzem úszott volna.
Nem tudom hol vannak foglalásos hotelek, legtöbb helyen fizetsz a foglalás pillanataban.
22
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!