Kezdőoldal » Utazás » Európa » Őszi 2-3 napos kirándulóhelyek...

Őszi 2-3 napos kirándulóhelyeket tudtok ajánlani Horvátországban?

Figyelt kérdés
Baranya megyéből mennénk, októberben 3-man, 7 éves gyerekkel. Helyi látványosságokat néznénk meg, de full nem tudom mit érdemes megnézni, a tengerpartot kívéve még sehol nem jártam Horvátországban. Azt tervezzük, hogy foglalunk szállást és 2-3 nap alatt megnéznénk a környék látványosságait. (Pl. vár, tó, szép táj, stb.) Valaki adjon tippet plíz, aki kirándult már Horvátországban.

2023. júl. 18. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Mi Splitben és környékén voltunk pár éve szeptemberben, mi is csak rövidebb időre mentünk, nem egy hétre.

A Krka Nemzeti Parkot néztük meg, azt úgy, hogy befizettünk egy szervezett buszos programra. Gyönyörű, bár fürdeni mi hidegek találtuk már az időt, de pl. a ciklámenek virágba borultak :)

Valamint akkor ment nagyon a Trónok Harca, így felültünk egy sima távolsági buszra, és elmentünk Klisszába (Klis), ott forgatták a jeleneteket, amik Meereenben játszódtak. Alapból is szép az a régi erőd, szerintem azt is megérte megnézni :)

2023. júl. 18. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Foglaljatok szállást Pulában,kedves város tele római kori emlékekkel. Onnan Rovinj 40 perc autóval, azt is meg tudjátok nézni, csodás város.
2023. júl. 18. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Október 23.-án voltam a Plitvicei tavaknál emlékeim szerint, sok japán turista társaságában.
2023. júl. 18. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk 2-3 napra nem mennék el a tengerig.

[link]

[link]

2023. júl. 18. 22:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi. Persze nem zárkózok el teljesen, de ha van egyéb látnivaló, 2-3 nap miatt nem megyünk le a tengerig.

2023. júl. 18. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem fizessetek be egy Plitvicére.

Nem érdemesebb messzebb menni ilyen rövid időre.

2023. júl. 19. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
4 vagyok, igaz Szlovénia már, de a Horvát határon van Trakoscanhoz közel Ptuj, ami egy szép kis város.
2023. júl. 19. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Plitvice +
2023. júl. 19. 11:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Ptuj sem tűnik rossznak. Szlovéniában voltam régebben kirándulni, de akkor még a Tolár volt a fizetőeszközük.😊

2023. júl. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!