Hogy tudnám a szállást a lehető legolcsóbban megúszni?
Szeretnék elutazni 2, maximum 3 napra.
Az adott városban a szállás még egy hostelben, többed magammal egy szobában is 80 eurótól kezdődik.
Olyan regjegy is van, hogy este indul gép, és 11-kor száll le. A reptéren való éjszakázás nagyon necces?
Milan amúgy.
Nagyon sokkal olcsóbban ennél szerintem nem fogod megúszni. Nyár van, szezon, mindenki utazik vadul és foglalja a szállásokat. Ami olcsó volt, már rég elfogyott. Ami olcsó is és jó is, az még annál is korábban.
Nem tudom a reptéren való éjszakázás milyen tekintetben lehet necces, nyilván nem túl kényelmes de ha lefekszel valahova aludni senki nem fog bántani miatta. Csak az értékeidre figyelj, tedd be egy táskába és arra hajtsd le a fejedet, hogy felkelj, ha valaki éppen rángatja ki alólad.
Nem tudom melyik reptérre mész, Malpensa-n vannak ilyen sleeping pod-nak hívott kis dobozok, egy személynek tökéletes, ágy, tévé, internet, légkondi, magadra tudod zárni. Egy ilyenben is alhatsz pár órát, és szerintem olcsóbban kijön, mint a 80 EUR. De mintha a Bergamo-n is láttam volna már ilyen kis pod-okat, némelyikhez (közös) zuhanyzó is van.
A sleeping pod Malpensa repterén éjszakánként 67-74 euró (előrefoglalással)
Milanó belvárosában 84 euró a sleeping pod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!