Hová mennétek november elején? Vonattal Szlovéniába vagy autóval Erdélybe?
Figyelt kérdés
Szlovéniában Ljubljanát és Bledet néznénk meg, Erdélyben pedig tennénk egy kisebb körutat: (Budapest-Kolozsvár-Torockó-Nagyszeben-Vajdahunyad-Temesvár-Budapest) Szlovéniára 3 éjszakát szánnánk, Erdélyre esetleg még a 4 beleférne.
Szlovéniánál attól félünk, hogy az idő miatt esetleg Bled csalódás lenne.
2023. júl. 6. 16:58
3/7 anonim válasza:
Szerintem Bled is hideg novemberben
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy sajnos ilyenkor már hideg van, de szeptember elején tengerpartra megyünk, utána pedig csak november elején tudunk mindketten elmenni szabadságra. Inkább az a kérdés, hogy ilyen időben melyiket lehet jobban élvezni :)
2023. júl. 6. 19:45
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok: úgy értettem, szerintem "túl" hideg, ezért inkább Szlovéniába mennék olyankor.
6/7 anonim válasza:
Azt lehet jobban élvezni, ahol jobb lesz az idő. Én voltam már hegyet mászni novemberben a Dolomitokban, éjszakára vettem ki rendes szállást, ott nem volt hideg. Napközben meg sütött a nap, + szinte egész nap mozogtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!