Máshol is ilyen kevés a túrista? Az Isztriát járjuk, és feltűnően kevés túristaval találkozunk, félig vannak csak a teraszok is, szellősek a városok. Ez máshol is így van, vagy csak errefelé?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 10:09
1/7 anonim válasza:
Valaki pár napja arról kérdezett, miért vagyunk mi ilyen feltűnően kevesen. Nem te voltál? Kétlem, hogy kevés lenne a turista arrafelé.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, de akkor másnak is feltűnt ezek szerint.
2023. júl. 5. 10:23
3/7 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
Erre a kérdésre gondoltam.
Én csak egy ember vagyok és nem tévedhetetlen. Én nem érzékelem semerre sem a kevesebb turistát.
4/7 anonim válasza:
Ez tényleg furcsa, ha igaz. Nem vagyok ott most. Nem tudom a választ. De érdekelne. Nem tudnál megkérdezni egy helyit, hogy mit gondol?
5/7 anonim válasza:
Talán azért mert még csak most indulnak meg a szabadságolások, hiszen a fizetőképes tömegek a július-augusztusi főszezonban mennek.
6/7 anonim válasza:
Már a mostani hétvégén be fog dugulni az autópálya, mert megindul a tömeg.
7/7 anonim válasza:
Túrista kevés van, turista van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!