Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova tudok elutazni szeptember...

Hova tudok elutazni szeptember elején 3-4 hétre max 600 ezer ft-ból? Legyen tengerpart és 30+fok.

Figyelt kérdés

Szeptemberben tervezek egy nyaralást, egyedül, és az a terv, hogy egy tengerpart közeli hotelben legyek, minimum félpanzióval vagy all inclusive ellátással.

Nem szeretnék programozni, nem érdekel semmi más, csak a napozás és a tenger.

A halételeket nem szeretem, így fontos, hogy többféle hús választék legyen és kiadós reggeli.

Tippek?

(Mallorcán voltam màr, és ezen gondolkoztam, de ennyi pénzből csak 2 hétre jönnék ki, félpanzióval és 4 csillagos hotelben) néztem airbnb-t is, ha magamra főznék, az sem gond, de középkori szobákat adnak ott szállodai áron, sok helyen konyha nélkül.

Szigetben gondolkozom főleg, hogy biztosan jó minőségű legyen a tengernek a vize, de bármilyen tippet meghallgatok szívesen.

2023. jún. 7. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Napi 20 ezer forint elég vékony félpanziózással, plusz elképzelni nem tudom, hogy nem unja szét a hotelek maximum gyenge közepes főztjét.
2023. jún. 7. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Délkelet ázsia
2023. jún. 7. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

1.

Nincs az 20ezer.

Lejön az utazás - repjegy - tranzit - szigetre hajó v. komp stb...

Napi 10ezer Ft körül ha marad a "tengerpart közeli hotelhez, meg a minimum félpanziós vagy all inclusive ellátáshoz."

Vicces gyerek.

2023. jún. 7. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
@3 Nagyon jóindulatú voltam és valami negligálható árú fapadossal kalkuláltam.
2023. jún. 7. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:

42 ezer ft-ért van Mallorcara közvetlen retúr jegy Bp-ről, és 3 hét 4 csillagos hotel félpanzióval, saját tengerparti szakasszal 800€ a bookingon.

A gusztustalan stílusod pedig hagyd meg a családodnak!

4/4 válasz kuka eddig, szép volt 👏🏼

2023. jún. 8. 01:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
@5 Gyorsan ránéztem két random szeptemberi három hétre a bookingon, 1000 euró alatt nagyjából egy tucatnyi szállás van összesen, nagyrészt hostelek, a legmagasabb kategória egy kétcsillagos hotel, étkezésnél pedig még a reggeliről sincs szó. Ezt úgy, hogy amúgy Genius 3 a profilom, szóval direktben bookingon keresztül ennél olcsóbb nem nagyon lesz. Szép dolog az alternatív valóság.
2023. jún. 8. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyiptom?
2023. jún. 8. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Kettes és hetes válasza is jó.

Pl Thaiföldön Phuka tartomány. Repjegy 300 körül, (olcsóbb) szálloda egy hónapra 100-150 között és akkor még marad 150 kajára. Az a 150 pedig Thaiföldön igen sok pénz csak mondom...

Egyiptom Hurgada, repjegy oda 150, egy normálisabb szálloda egy hónapra 150-200 de inkább 250, és innen is van BŐVEN feljebb, ez már csak a kérdező igényeitől függ. De legyen 250. Marad 100 minden egyébre költeni, ami picit szűkös, de megoldható.

Én inkább Thaiföldet javasolnám, de Hurgada sem egy lehetetlen uticél.

Természetesen van egy csomó egyéb lehetőség, lehet találhatnánk olcsóbbat, de most csak ezeket néztem meg.

2023. jún. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!