Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki hova utazik idén? Mennyi...

Ki hova utazik idén? Mennyi időre?

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
2/3 hét Hollandia meg ami belefér útközben.
2023. jún. 7. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnos munka miatt a nyár most kiesik, de azért aug végén családdal 5 napot összegyűlünk a Balatonnál (mi Edericset szeretjük). Utána novemberben 12 nap Egyiptom, ami még fix.
2023. jún. 7. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
1 hét Ciprus, 1 hét Gran Canaria
2023. jún. 7. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Ahová a munkám visz. Eddig idén voltam Chicagoban, aztán Belgiumban, aztán Mexikóban, Michiganben és Torontóban, aztán Máltán, most amit látok előre az Portland, Helsinki, Németország, Dallas, de hogy őszre mi esik be, azt nem tudom. Tavaly nyáron volt olyan, hogy a los angelesi gépről szálltam le Madridban amikor jött a kérés, hogy tudnék-e azonnal Seattle-be menni. Ez volt kedden, pénteken már Washington államban voltam. Amikor a meló megvan, igyekszem pár napot, egy hetet maradni. Most májusban Észak-Amerika valamivel több mint 3 hét volt. Nekem a nyaralás, ha itthon a medence mellett nem szól hozzám senki
2023. jún. 8. 09:19
 15/18 A kérdező kommentje:
14 Mit dolgozol hogy ennyit tudsz utazni?
2023. jún. 8. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Légiszállítással foglalkozom. Drága dolgokat viszek egyedi megrendelésre Európán belül és Európából a világ számos pontjára illetve fordítva.
2023. jún. 8. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
16-s pilota vagy?
2023. jún. 9. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
47%

Dehogy vagyok pilóta. De a világ tele van olyan dolgokkal amikre az emberek 90%-a nem is gondol. Ezért a leggyakoribb mondat a világ összes nyelvén: "jé, ezt nem is tudtam!"

Think out of the box, find something niche...

2023. jún. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!