Milyen Erdélybe utazni háló kocsis vonattal? (Corona)
Az első jól írja, annyit fűznék még hozzá, hogy a határellenőrzés tényleg kicsit kellemetlen, mert a két ellenőrzés nem közvetlenül egymás után van, hanem eltelik közben annyi idő, hogy már pont visszaaludnál, mire megint felzargatnak. (Nekem legalábbis mindig így volt, a párom, aki jobban ébren tud maradni, egyben kivárja az egészet, nem is próbál közte visszaaludni.)
Illetve a 3 személyes hálófülke más, mint a 6 személyes foglalás szempontjából? Mi mindig 6személyesben utaztunk, de ott soha nem kellett megadnunk a nevünket vagy nemünket, teljesen random volt, hogy éppen kik kerültek mellénk. A 6 személyes fülkékről tudok nyilatkozni (de úgy tudom méretben nincs nagy különbség, csak az van lényegében elfelezve): én egy vékony, de közel 180 centis lány vagyok, nekem kényelmes. Nálam magasabbaknak azért már kicsit rövid, ez esetben a felső ágy jobb választás, mert ott a csomagtérbe lehet tovább nyújtózkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!