Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európai utakat hogyan szoktato...

Európai utakat hogyan szoktatok lefoglalni?

Figyelt kérdés
Utazási iroda, vagy Booking vagy a hotel oldalán?
2023. máj. 12. 17:34
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

18:00

Ha kihőbörögted magad tudnál is segíteni, vagy csak mások kritizálásán tudod kiélni magad, mert ezzel kompenzálod az életed?

2023. máj. 12. 18:04
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
Ez nem kompenzáció, hanem a butaság iránti megvetés. Neked utazási iroda való. Épp ennyit érsz.
2023. máj. 12. 19:23
 3/15 A kérdező kommentje:

“ Épp ennyit érsz.”

Ki hogyan lett megáldva.🤗

Neked további sok sikert kívánok. 🙂

2023. máj. 12. 19:33
 4/15 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvéért…

Egy utazási iroda valamennyire biztonságosabb, mert ő rakja össze a repülőt a szállást és a programokat. És nem feltétlen lesz váratlan meglepetés.

Üdv: A tudatlan ostoba, aki tanulásra szorul

2023. máj. 12. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
En teljesen magam talalom ki az egeszet kinezem, melyik repter esik kozel, hol erdemes megszallni. A Booking.com-on foglalom, de a Tripadvisoron nezem ki, mert sokkal jobb maga az oldal felulete.
2023. máj. 12. 19:37
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Relatíve biztonságos országokba (értsd: nem Ukrajna, Szomália, Jemen, Szíria és Pakisztán egyes részei, Afganisztán, Venezuela meg a legextrémebb közép-afrikai országok), ahova simán be lehet jutni (értsd: nem Észak-Korea vagy kisebb részt Líbia, Türkmenisztán és Eritrea), szerintem tök felesleges egy irodának kifizetni egy zsák pénzt azért, hogy aztán kevésbé szabadon ugyanazt csináld, mint amit amúgy is csinálnál. Netkapcsolattal 10 perc alatt komplett ázsiai itinereket lehet összedobni olcsóbban, ennél jobb órabéres melója egy norvég sebésznek sem nagyon van.
2023. máj. 12. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
2003-ban utaztam utoljára utazási irodával. Pedig évente 2-3 utam volt, USA, Izrael is, mindent magunk intézünk, szállást, repülőt, autóbérlést, programot.
2023. máj. 12. 20:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2023. máj. 12. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
Na meg egy dolog, hogy altalaban a package holiday az nem nekem van kitalalva, de volt, hogy a legitarsasagunk, jet2, egy pontosan olyan helyre, szalloba kinalt ilyet, es nem sivar turistasos, hogy akkor azt mondtuk, na, akkor ezt igy.
2023. máj. 13. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a saját szervezést preferálom: beállítom a repjegyárfigyelőt, megpróbálom kifogni a jó ajánlatok, vagy ha úgy estik akkor last minute jegyként megveszem. Közben szétnézek elsőként a bookingon/airbnbn, de ha van saját oldala azért azt is csekkolom. Utána meg mehet a vakáció.

Viszont én a szervezett utak létjogosultságát sem kérdőjelezem meg: nagyon-nagyon ritkán veszem igénybe, viszont vannak ilyen egynapos kirándulások a szomszédos országokba, na ott kifejezetten nekem hasznos, mert nincs jogsim. Illetve egyszer voltam egy dunai hajókirándulásos német úton, ahol az idegenvezető sokkal többet tudott a helyekről mint amennyit az útikönyv írt. (Haris travel és Golyó tours)

Volt ez persze akkor, sajnos a mai utazási irodák jó része inkább csak az "elduglak a hotelgettóban"-ról szól, de ha valaki nem akar vesződni a foglalással, akkor miért ne vehetné igénybe? Mert sokszor úgy csinálunk mintha ez valami bűn lenne. (Lepontozás 3-2-1)

2023. máj. 13. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!