Európai utakat hogyan szoktatok lefoglalni?
18:00
Ha kihőbörögted magad tudnál is segíteni, vagy csak mások kritizálásán tudod kiélni magad, mert ezzel kompenzálod az életed?
“ Épp ennyit érsz.”
Ki hogyan lett megáldva.🤗
Neked további sok sikert kívánok. 🙂
A gyengébbek kedvéért…
Egy utazási iroda valamennyire biztonságosabb, mert ő rakja össze a repülőt a szállást és a programokat. És nem feltétlen lesz váratlan meglepetés.
Üdv: A tudatlan ostoba, aki tanulásra szorul
Én is a saját szervezést preferálom: beállítom a repjegyárfigyelőt, megpróbálom kifogni a jó ajánlatok, vagy ha úgy estik akkor last minute jegyként megveszem. Közben szétnézek elsőként a bookingon/airbnbn, de ha van saját oldala azért azt is csekkolom. Utána meg mehet a vakáció.
Viszont én a szervezett utak létjogosultságát sem kérdőjelezem meg: nagyon-nagyon ritkán veszem igénybe, viszont vannak ilyen egynapos kirándulások a szomszédos országokba, na ott kifejezetten nekem hasznos, mert nincs jogsim. Illetve egyszer voltam egy dunai hajókirándulásos német úton, ahol az idegenvezető sokkal többet tudott a helyekről mint amennyit az útikönyv írt. (Haris travel és Golyó tours)
Volt ez persze akkor, sajnos a mai utazási irodák jó része inkább csak az "elduglak a hotelgettóban"-ról szól, de ha valaki nem akar vesződni a foglalással, akkor miért ne vehetné igénybe? Mert sokszor úgy csinálunk mintha ez valami bűn lenne. (Lepontozás 3-2-1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!