Mit (történelmi emlék) érdemes meglátogatni Katowicében?
Figyelt kérdés
És van egy kiejthetetlen nevű város is, Czesh, Chcest.. vagy valami ilyesmi kezdetű. Megy e oda Budapestről közvetlen járat?2023. ápr. 12. 08:21
11/13 A kérdező kommentje:
Lengyel egy nyelvtörő......Engem lekötnek mindig ahogy a 10-es mondja a nyelvi érdekességek.
2023. ápr. 13. 06:37
12/13 anonim válasza:
Fene tudja, Auschwitz szerintem nem turistalátványosság amit ajánlani kell mint látnivalót hogy aztán ott szelfizgessenek a kapunál vagy a sineknél (ezt persze nem a kérdezőre értem). Aki képben van a történelemmel az úgyis látni akarja egyszer az életben vagy pont hogy kerülni fogja, akinek meg fogalma sincs róla hogy ez Krakkó mellett van az inkább ne is menjen oda.
13/13 anonim válasza:
Írd be a googléba,hogy Krakkó látnivalói. És kiadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!