Melyik a legszebb sziget a Kanári-szigeteken?
La Palma
Élhető, nyugodt, nem olyan felkapott.
3
Főleg hogy ott nincs is tenger, csak óceán.
Az a ket sziget, ahol gyonyoru strandok vannak Lanzarote es Fuerteventura olyan, mint a Mars vagy a Hold. Novenyzet alig.
La Palma es La Gomera is edenkert taj, de Gran Canaria es Tenerife is gyonyoru, csak nagy, es pont a turistas meleg szaraz eghajlatu deli reszei nekem rondak. Eszakon nedves nagyon zold, sok hagyomanyos varossal.
Nekem a zold szigetek tetszettek, de azokon mindig kocsit bereltunk es bejartuk, kirandultunk, varost neztunk.
Kedves kerdezo, vedd figyelembe az oldal szinvonalat. 6-os vagyok, nem a hiusagom serul itt, de szomoru, hogy nincs ertelmes kerdezz felelek oldal magyarul.
Trollok, tahok, serultek.
Igazabol google-rol kell eljutni forrasokhoz. En az utazasaim a Google Maps-en kezdtem, aztan rakereses a tripadvisor review-tol reszletekig. Es sose estem meg pofara, mert nem az Instagramos fotok alapjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!