Legrosszabb nyaralás?
Figyelt kérdés
Kezdem én. Legrosszabb nyaralas 2019be volt, Tenerife-n. Nem volt az egy hetes nyaralas alatt 2 napig melegviz. Olcso volt az NDK-s epitesu szállo.2023. ápr. 6. 09:47
11/20 A kérdező kommentje:
Egy mekis kajalas egyszer nekem is hazavagta a hosszu7veges nyaralast..azota nem jarok oda..
2023. ápr. 6. 14:10
12/20 anonim válasza:
Nyaralásnak nem mondanám, de kimentünk egy nap Horvátországba és kiderült, hogy náluk valami ünnep van, ezért semmi nem volt nyitva. Kellemetlen volt, mert pénzt is váltottunk direkt.
13/20 anonim válasza:
Zalakaroson egy undorító, mocskos, büdös szállás hangyákkal a hűtőben, óriási lódarazsakkal a lépcsőházban (egy lenti - kitört ablakú - helyiségbe beköltöztek, amiben egyébként a plafonig állt mindenféle építési hulladék, törött bútor, festékes vödör stb), kecskedarazsakkal az étteremben. Hozzá kell tenni, betegesen rettegek a darazsaktól. A szobában a padlószőnyegen emberméretű foltok, a fürdőszobában okádék csupasz beton zuhanyztálca (nem voltam hajlandó beleállni, inkább a fürdőben zuhanyoztam), törött, rozsdás mosdó, retektől ragadó wc, mindez megspékelve csatornabűzzel, szarszaggal. A lépcsőház felett volt egy üvegtető annyira okádék állapotban, hogy fel se fogtam először, hogy az, be se sütött rajta a nap. A szállás azzal hirdette magát, hogy van medence, szauna, masszázs, ezekből egyik sem volt, a “masszázs szalonban” a sitt meg a lódarazsak tanyáztak a kitört ablak mellett.
14/20 A kérdező kommentje:
Hogy kerultetek ti oda?
2023. ápr. 6. 15:31
15/20 anonim válasza:
Most ezt a kérdést nem nagyon értem.
Nyilván nem ezekkel reklámozta magát a hely, hanem normálisnak tűnő képekkel.
Kuponnal vettünk 2 éjszakát, a hotel bookingon, szallas.hu-n nem volt fent, egyedül az akkor még létező (itt 10 évvel ezelőttről van szó) roomforum nevű oldalon voltak róla vélemények, amit viszont nem ismertünk. Hát utána megismertük…Be is záratták nem sokkal később a helyet, még talán a Fókusz vagy valamelyik hasonló műsor is forgatott ott, mondjuk azt hiszem, nem a higiéniás viszonyok miatt, hanem mert utána elkezdtek pénzt kicsalni emberekből és nem adtak nekik szállást.
16/20 A kérdező kommentje:
csak elszornyulkodtem egy kicsit
2023. ápr. 6. 15:41
17/20 anonim válasza:
Manapság azért sokkal könnyebb az ilyesmi óriási égést kivédeni, mert szinte minden szállás fent van a népszerű oldalakon na meg ott a Google vélemény is. Nem azt mondom, hogy nem lehet csalódni, de talán ekkorát nem, ha valaki akár csak beírja a hely nevét a keresőbe.
18/20 NTBS válasza:
Kőszeg és környéke. Végig rossz idő volt.
Nem bántásból írom, de Brno Csehországban van. Ott nem elég az angol meg szlovák. Oda cseh kell.
19/20 anonim válasza:
Engem az ilyen nincs melegvíz meg kicsit retkes a szállás jellegű dolgok elég rég nem érdekelnek, sokkal többet utaztam annál fejlődő országokban. A legidegesítőbb számomra az, ha nagymértékű a korrupció és úton-útfélen kenőpénzeket kell fizetni minden valós és kamu ellenőrzőponton. Egyszer álltam bele jobban, annak két nap fogda lett a vége, az például nem volt jó, a nyugat-afrikai fogdák nem a komfortról híresek. Próbáltak rámverni máshol drogcsempészetet, raboltak ki többször, útlevelet is kellett párszor csináltatnom konzulátuson. Ettől még nem lesz valami rossz, ha az ember érdekes helyekre akar utazni, akkor néha történnek ilyenek.
20/20 anonim válasza:
Prágába 1993-ban 4 óra alatt sem találtunk kocsival elelmiszerboltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!