Mallorca, Ibiza, Ciprus vagy Fuerteventura, Tenerife, Gran Canaria? Ti melyiket választanátok és miért?
Elfelejtettél mellé árakat tenni, és azt sem mondtad, mikor mennél.
Ha nyáron, akkor Mallorca. Ha ősszel, akkor Ciprus, télen pedig valamelyik Kanári-sziget.
Mallorcán, Ibizán és Cipruson már jártam, mind tetszett, de talán Ciprus volt a legszebb /Ayia Napa/.
Nézegettem már a Kanári-szigeteket is, de annyira nem fogott meg.
Tenerife. Egész évben jó idő van, gyönyörű az egész sziget. Engem nagyon megfogott.
A felsoroltak közül még Mallorcán voltam, az is szintén gyönyörű.
Nekem Mallorca és Ciprus nem lett a szívem csücske, de ez szubjektív, szerintem simán nem érdekes eléggé. Egynek elmegy, ha jó áron van a repjegy. Ibizán utoljára kb. 8 éve voltam, két barátommal akartuk megnézni: 60+ német és orosz papák úgy gondolták, hogy megpróbálják újraforgatni a "Szex, csajok, Ibiza" című filmet. Nem vicc, mindenhol fetrengő német és orosz turisták, a rosszabbik fajtából, a nyugihoz túl bulis a hely, a bulizáshoz meg kiábrándítóan szar.
Tenerife viszont bejött, főleg ha szerettek kirándulni, túrázni. Fuerteventura szerintem a legromantikusabb: a lágy, kellemesen meleg szellő és a sivatagos táj olyan mint a búgatópor, lehet én voltam rossz időben de olyan érzésem volt, hogy a levegő szerelemmolekulákkal telített és mindenhol párok voltak. Gran Canaria is jó hely, viszont ott készüljetek tömegre, mert a legtöbben oda utaznak. Egymást váltják a homokos és sziklás-köves strandok, előbbi kényelmesebb de szezonban iszonyatos tömeg van, utóbbi a merülés szerelmeseinek, vagy akik tényleg lagúnás környezetre vágynak, számukra ideálisabb. Nekem picit negatívum volt, hogy elég szemetes volt a strand, nem vigyáztak rá eléggé a vendégek, de az ottaniak se szóltak semmit. Banánhéj, vízespalack, van ott minden. De vannak csodálatos partszakaszok is és túrázni szintén érdemes!
Fuerteventura volt a leggyönyörűbb, de víz hideg! Nyáron is maximum 20-21 fokos az óceán. Ciprus is nagyon tetszett, ott a víz is jó meleg.
Mondjuk nem ártott volna pár kritériumot is írni….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!