Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazás Strasbourgba?

Utazás Strasbourgba?

Figyelt kérdés

Hogy a legegyszerűbb eljutni oda tömegközlekedéssel? Direkt repülőjáratot nem találtam.

Ott is voltak, vannak zavargások? Bízhatok benne, hogy májusra, júniusra lecsengenek?

2023. márc. 18. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Bázelbe, Stuttgartba vagy zurich-be fogsz repülőt találni. Onnan pedig már megy a vonat.

Zavargások csak az mtva-t néző fideszparasztok fejében vannak. De ott jó nagyok.

2023. márc. 18. 23:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocs de a Reuterstől a Timesig mindenütt ír a nyugdíjreform miatti zavargásokról, Lyonban most gyújtották fel a városházát, úgyhogy várom olyan emberek válaszát is akik képben vannak.
2023. márc. 18. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi már, minden normális országban van egy kis rendbontás, amikor masszívan az emberek zsebébe nyúlnak a politikusok. Pár nap és jön a hátraarc vagy lenyugszik a nép.
2023. márc. 19. 06:49
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

Normális országban ha az emberekkel kicsesznek a politikusok akkor az embereknek tesznek érte, hogy ez ne így legyen, csak Magyarországon van az, hogy mi újraválasztjuk őket, hogy meg legyünk védve sorostól, brüsszeltől, melegektől, bevándorlóktól, baloldaltól, ellenzéktől, amerikától, háborútól stb. Mert mások nem tudnak megvédeni, csak ők.

Nem, nem lesznek ott zavargások. Az első válaszoló jól válaszolt. Attól még, hogy a te politikai nézetedbe nem fér bele amit mondott, még jól válaszolt.

2023. márc. 19. 07:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezt pl ma hozta le a CNN: [link]

Nem tudom, pontosan mit értesz az alatt, hogy nem fér be az én politikai nézetembe.

Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Strasbourgban májusig lecseng-e a dolog.

2023. márc. 20. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehéz megjósolni, hogy meddig tart (ugyebár a Gilets Jaunes is egy évig tartott), de Strasbourgban mindeddig csak tüntetések voltak, nem voltak összecsapások és hasonlók. (Na meg a Gilets Jaunes alatt is éldegélt a turizmus.) Szerintem menj, a legtöbb az lesz, hogy fennakadások lesznek a tömegközlekedésben.
2023. márc. 20. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Hagyjátok nyomorult kérdezőt. Fideszpatkány, aki még fejben sem képes utazni.
2023. márc. 20. 20:16
 8/8 A kérdező kommentje:
A stílusodból ítélve te vagy a (látens) fideszes :D
2023. márc. 20. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!