Utazás Strasbourgba?
Hogy a legegyszerűbb eljutni oda tömegközlekedéssel? Direkt repülőjáratot nem találtam.
Ott is voltak, vannak zavargások? Bízhatok benne, hogy májusra, júniusra lecsengenek?
Bázelbe, Stuttgartba vagy zurich-be fogsz repülőt találni. Onnan pedig már megy a vonat.
Zavargások csak az mtva-t néző fideszparasztok fejében vannak. De ott jó nagyok.
Normális országban ha az emberekkel kicsesznek a politikusok akkor az embereknek tesznek érte, hogy ez ne így legyen, csak Magyarországon van az, hogy mi újraválasztjuk őket, hogy meg legyünk védve sorostól, brüsszeltől, melegektől, bevándorlóktól, baloldaltól, ellenzéktől, amerikától, háborútól stb. Mert mások nem tudnak megvédeni, csak ők.
Nem, nem lesznek ott zavargások. Az első válaszoló jól válaszolt. Attól még, hogy a te politikai nézetedbe nem fér bele amit mondott, még jól válaszolt.
Ezt pl ma hozta le a CNN: [link]
Nem tudom, pontosan mit értesz az alatt, hogy nem fér be az én politikai nézetembe.
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Strasbourgban májusig lecseng-e a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!