Mi az a roaming és mit befolyásol?
Figyelt kérdés
Magyarországról megyek Németországba Szlovákián és cseh országon át . Korlátlan netem van elvileg, de amikor átjöttünk a szlovák-magyar határon elment . Bekapcsoltam valami roaming ot valaki tudja ez fogyasztja e a netem , és külön kell-e e fizetni később érte? (Iphonom van)2023. márc. 15. 10:21
1/3 anonim válasza:
A saját hálózat helyett más hálózat használata. Ez lehet drága , de lehet ingyenes is. Unión belül normál használat mellett nem lehet belőle többletköltséged.
2/3 anonim válasza:
Regisztrálj a helyi hálózaton is.A havasok miatt.
3/3 anonim válasza:
Külföldi hálózaton van a telefonod.
EU-s országban ingyenes, de van olyan, hogy a korlátlan adat csak belföldön érvényes, és külföldön van limit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!