Nem volt igazi alvás, de egy szállodai éjszakát meg lehetett spórolni
2023. márc. 12. 19:38
4/16 anonim válasza:
Elég gyakori, hogy hosszabb utak átszállásainál több óra várakozás van. Gyakran éjjel. Lehet ott aludni, de nagy tűrőképesség kell.
2023. márc. 12. 19:58
5/16 anonim válasza:
Malév-sztrájk miatt volt rá példa, hogy apámat kellett ugrasztani: ugyan ugorjon már el értünk Budapestről Varsóba autóval. Jobb híján Okecien aludtunk a terminálon. Nem volt túl vidám, de persze azóta a színes családi legendárium része.
2023. márc. 12. 20:11
6/16 anonim válasza:
Keresni kell egy olyan kaput, ahol nincs forgalom éjszaka és ott lehető legnyugalmasabbá tenni, ébresztőt érdemes beállitani, nehogy tényleg elaludjon az ember. Ki lehet bírni.
2023. márc. 12. 20:36
7/16 anonim válasza:
Több módon is, volt hogy a reptér mellett egy szúnyoglepte bódéban aludtam pár órát sebes kóbor kutyák között, máskor meg kapszulahoteleztem.
2023. márc. 12. 23:04
8/16 anonim válasza:
Igaz nem külföldön, de a Liszt Ferenc repülőtéren éjszakáztunk már a feleségemmel, mivel későn érkezett a gép és nem akartunk már több pénzt költeni. Ha talál az ember egy kényelmes padot/helyet, és nem túl zajos vagy forgalmas terminál részt, akkor vállalható, bár nem a legkényelmesebb műfaj, meg kell hagyni. Európán belül több reptéren megfordultam már, általában tolerálni szokták az ottalvást.
Sosem tudhatod egyébként, hogy milyen meglepetés vár a reptéri éjszakázás során, a budapesti reptéren pl. arra keltem hajnalban, hogy három sötétbarna (talán indiai?) törpenövésű ember próbálta arrébb tenni a csomagok szállításra szolgáló reptéri kocsit, egy kicsit szürreális látvány volt. Ezt a sztorit csak a poén kedvéért meséltem el, kifejezetten nem zavart senki sem az alvásomban, teljesen biztonságos volt.
2023. márc. 13. 14:34
9/16 anonim válasza:
Melyik repülőtérről lenne szó? Csak mert némely nagyobb repülőtéren szokott lenni terminálon belül lehetőség alvó szoba vagy kabin foglalására.
2023. márc. 13. 15:20
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 9-es arról lenne szó hogy megyek Németországba dolgozni, és most láttam Tik Tokon, hogy egy csajnak úgy jöttek ki a dolgai, hogy a repülőtéren kellett töltenie az éjszakát. A repülőtér éjszaka bezárt, a lány kint ejszakazott a hidegben, és belegondoltam, hogy ilyen akár velem is megtörténhet majd, és kíváncsi voltam mások, hogy élték túl egy ilyen kellemetlen szituációt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!