Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki ismeri Londont? Tudnál...

Ki ismeri Londont? Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
Szombaton koltozom londonba és lenne pár kérdésem.A luton repterrol hogy jutok el a Victoria coach station-ra?Valemilyen Terravision busszal kell mennem.De ha leszálok a géprol azt hol találom meg?Jegyet tudok majd ott venni?Azt tudom hogy 13 font.Londonon belul a W2 SHELDON SQUARE-en fogok lakni.Az mennyire jo kornyék?Ha jol lattam kozel van par park es paddington állomas.Bocsika a sok kerdest de eletemben eloxor ulok majd repulon es egyedul aztan kicsit parázok:)
2010. okt. 6. 13:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja es meg azt szeretném megkérdezni,hogy ha viszek par doboz gyogyszert azt hagyhatom a borondben?Nem lesz baj belole?
2010. okt. 6. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a busztársaságot, de a lutoni reptér előtt közvetlen van a buszállomás, nagy valószínűséggel onnan indul. Ha végképp nem találod, akkor szerintem a személyzet bármelyik tagja szívesen segít. Jegyet a buszon a sofőrtől biztos tudsz venni, ha nem akkor az szintén megfelelően lesz jelezve.

A Paddington környéke pedig nem vészes, sőt szerintem nagyon szép helyek vannak arrafele.

Egyébként irigyellek nagyon :D

2010. okt. 6. 16:57
 3/11 A kérdező kommentje:
koszike szépen a választ..remélem akkor megtalálom:D...hehe nincs miert irigyelned:D
2010. okt. 6. 17:17
 4/11 anonim ***** válasza:

A Luton reptéren van egy helyiség(rögtön ki lehet szúrni,mert majdnem a kijárat mellett van) ahol tudsz jegyet venni,vagy már most online rendelsz jegyet.(akkor csak ki kell nyomtatni a papírt)A kijáratnál vannak a busz állomások,és elég könnyen észre lehet venni a járatokat is..

A parkos része Londonnak nem rossz,de elég drága környék..Nagyon jól kell majd keresned,hogy hasznod is legyen mert London nagyon drága város,és a belváros része még drágább..de feltételezem,hogy evvel tisztábban vagy..

Én személy szerint nem szerettem Londonban élni a zsúfoltsága,koszossága miatt.(inkább vidéki városba költöztem)Egy jó tanács..Estefelé már ne sétálj egyedül a parkban,és ha lehet máshová se..Meséltek már nekem az angol barátok rossz történeteket..

2010. okt. 6. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Luton előtt ahogy kimész van egy csomó busz ami bevisz a Victoriara, de interneten is tudsz előre jegyet venni, én az Easybuszra vettem meg anno ami asszem félóránként indul a reptér elől. és ahova mész szerintem az egy jó környék, ott a Hyde park és a St James park is a közelben, na meg pár perc és bent vagy a parlamentnél metróval. szóval ne aggódj :)
2010. okt. 6. 17:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a választ mindenkinek.Mivel egy újépítesu lakásban fogok lakni igy gondolom eleg magas a berleti díj viszont au pair leszek igy ez szerencsere engem nem érint.Kicsit izgulok ,milyen lesz egy olyan nagy varosban lakni.Meg kell talalnom valami jo nyelvsulit a kozelben.Mar veszesen kozeleg a hetvege szoritsatok nekem :D
2010. okt. 6. 17:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném hogy arra a buszra kell kulon fizetni a csomagokért?megtalalnam neten az oldalt ahol lehet a jegyet rendelni..koszonom szepen mindenkinek a sok kedvesseget:)
2010. okt. 6. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
ahogy kiérsz van egy csomó busz és a legtöbb pont a Victoriára visz. Én régebben az Easybus-szal (narancssárga) mentem be, nemtom még most is megy-e. Talán az állt legközelebb a kijárathoz. Ez bevisz a Victoriára, de megáll befele a Baker Str-en is 10méterre a metrólejárattól. Onnan sárga metró Paddingtonig.
2010. okt. 7. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
ja és még annyi, hogy én nem vettem rá előre jegyet (easybus), csomagokért sem kell fizetni és Paddington jóó hely.
2010. okt. 7. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 17:40 vagyok

Nem kell külön fizetni a csomagokért..

Szóval gyerekekre fogsz vigyázni? Hát,,,sok szerencsét neked..

Én is kint élek(lassan 4 éve) igaz én nem Londonban,mert nagyon megutáltam..

Az új építésű házak egyébként itt kint nagyon szarok..Annyira vékonyak a falak,hogy azt is hallani fogd,hogy a szomszéd éppen fingot..Ha fázós vagy akkor nem árt egy jó pokróc,mert a szigetelése is egy nagy nulla...Bár a szigetelés egyik háznál sem jó..JA! És jól gondolod..Elég drága lehet a bérleti díja,de neked evvel nem kell foglalkoznod..

sok sikert a továbbiakban neked..

2010. okt. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!