Ki ismeri Londont? Tudnál segíteni?
Nem ismerem a busztársaságot, de a lutoni reptér előtt közvetlen van a buszállomás, nagy valószínűséggel onnan indul. Ha végképp nem találod, akkor szerintem a személyzet bármelyik tagja szívesen segít. Jegyet a buszon a sofőrtől biztos tudsz venni, ha nem akkor az szintén megfelelően lesz jelezve.
A Paddington környéke pedig nem vészes, sőt szerintem nagyon szép helyek vannak arrafele.
Egyébként irigyellek nagyon :D
A Luton reptéren van egy helyiség(rögtön ki lehet szúrni,mert majdnem a kijárat mellett van) ahol tudsz jegyet venni,vagy már most online rendelsz jegyet.(akkor csak ki kell nyomtatni a papírt)A kijáratnál vannak a busz állomások,és elég könnyen észre lehet venni a járatokat is..
A parkos része Londonnak nem rossz,de elég drága környék..Nagyon jól kell majd keresned,hogy hasznod is legyen mert London nagyon drága város,és a belváros része még drágább..de feltételezem,hogy evvel tisztábban vagy..
Én személy szerint nem szerettem Londonban élni a zsúfoltsága,koszossága miatt.(inkább vidéki városba költöztem)Egy jó tanács..Estefelé már ne sétálj egyedül a parkban,és ha lehet máshová se..Meséltek már nekem az angol barátok rossz történeteket..
tegnap 17:40 vagyok
Nem kell külön fizetni a csomagokért..
Szóval gyerekekre fogsz vigyázni? Hát,,,sok szerencsét neked..
Én is kint élek(lassan 4 éve) igaz én nem Londonban,mert nagyon megutáltam..
Az új építésű házak egyébként itt kint nagyon szarok..Annyira vékonyak a falak,hogy azt is hallani fogd,hogy a szomszéd éppen fingot..Ha fázós vagy akkor nem árt egy jó pokróc,mert a szigetelése is egy nagy nulla...Bár a szigetelés egyik háznál sem jó..JA! És jól gondolod..Elég drága lehet a bérleti díja,de neked evvel nem kell foglalkoznod..
sok sikert a továbbiakban neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!