Kezdőoldal » Utazás » Európa » A környező országokban mit...

A környező országokban mit ajánlotok az alábbi igényekhez?

Figyelt kérdés

Valami olyan tóhoz mennénk szívesen, ami kisgyerekes strandolásra is alkalmas és szép környezetben van és nincs túl meleg.

Bledi tónál már voltunk, az bejött, valami hasonló nem lenne rossz. Eddig a Wörthersee merült fel. Esetleg Szlovákiában valami?

2023. febr. 7. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Szlovénia: Bohinj-i tó

Ausztria: Salzkammerguti tavak, Wörthersee, Fertő-tó

Csehország: vodní nádrž Nové Mlýny

2023. febr. 7. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Ausztriában jók, amiket írtál, én kifejezetten a Hallstatti tavat ajánlom, az Ausztria legszebb tava. Van mellette egy sóbarlang is, és tudnátok hajókázni, napozni, az egész város nagyon hangulatos.

A Bohinj-i tó nem olyan nagyon érdekes, mint a Bledi-tó, de az is szép, viszont élményben Hallstatt nyújtana a legtöbbet.

Ilyen szép:

[link]

2023. febr. 7. 14:06
 3/10 D. Brasco ***** válasza:
71%

Szerintem meg már ezerszer inkább a Bohinj tó mint. Bledi.

A wörthersee-t én hanyagolnám.Mára olyan lett mint a balaton,hogy gyakorlatilag körbe van építve az egész,szabadstrand elvétve akad,minden privát stb stb.....nagy fürdőzési élményt nem fog adni

2023. febr. 7. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:

#3-as

A Bledi tónál jártak már, az nem opció. Szerinted a múgy miért jobb a Bohinji-tó? A Bledi-tónál sokkal több a programlehetőség, a gyerekek sokkal jobban élvezik, mert lehet csónakázni, körbe kisvonatozni atavat, fölmenni a várba és nagyon szép a látvány is, érdekes a rajta lévő sziget, a templommal, haranggal. A Bohinji-tónál mit lehet csinálni horgászáson kívül? Őszintén érdekel a válaszod, mert szeretem a tavakat.

2023. febr. 8. 08:06
 5/10 Kései Sirató ***** válasza:
78%

Ausztria: Hallstatti-tó

Szlovákia: Poprádi-tó

Ezek a legjobbak a környező országokban. És persze még a Bledi-tó is, de látom, ott már jártatok.

2023. febr. 8. 08:09
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
71%
4-es a Bledi tó meg a környéke szerintem egy messze túlhypolt valami.Az egész tulajdonképpen egy pocsolya,szezonban olyan tömegnyomorral,hogy az elviselhetetlen.Csónakázni a Bohinj tavon is lehet,azt az idétlen körbekisvasutazást meg hagyjuk....csodálom hogy ez valakinek program.A vár Még hagyján,de oda is csak a kilátás miatt érdemes felmenni,őnmagában az épület meg a benne lévő kiállítás egy nagy nulla.A sziget meg 1órás programnak is karcsú.A Bohinj tó környezete szerintem sokkal festőibb,sokkal nyugisabb is az egész,a nyigati végén ott a Savica vízesés,a Vogel hegyre a felvonóval fel lehet menni,de kismillio egyéb más túra útvonal is indul a környéken,csak hogy mást ne említsek a 7tó völgye és még lehetne sorolni.
2023. febr. 8. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

HA figyelmesen olvastad volna a kérdést, akkor tudnád, hogy a kérdező kisgyerekes nyaralást tervez. A kisgyerekek imádják a kisvonatot.

2023. febr. 9. 08:17
 8/10 D. Brasco ***** válasza:
0%
Akkor váljon egészségükre......bár azért az maga a röhej hogy ettől lesz jobb mint Bohinj de legyen.
2023. febr. 9. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Salzkammergut/Hallstatt megvolt már. A Fertő-tóról meg sajna nem sok jót hallottunk. A többit nem ismerem, még csekkolom, köszi.

A bohinji tóhoz elkirándultunk anno Bledből.

Nem akartam vitát szítani. Nyilván mindenkinek mások az igényei. Mi jelenleg kis gyerekekkel inkább olyan helyre mennénk, ahol van egy kis élet, turistaatrrakciók, gyerekprogramok. Túrázni ugyan nagyon szeretek, de egy 5 évessel és egy fél évessel most nem az lesz a fő program.

2023. febr. 9. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Románia: Szováta Medve-tó
2023. febr. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!