Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rómában milyen parfümöt...

Rómában milyen parfümöt viselnek az emberek?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk, és mindenkin ugyanazt a parfüm illatot éreztem. (Vagyis akin éreztem hogy van parfüm) Elég uniszex illat volt, de erőteljes.

Tudom, mintha tűt keresnék a szénakazalban, de hátha tudja valaki, hogy van e valami kedvencük a rómaiaknak, és az az 😄

2023. febr. 4. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Feltehetöen NEM parfüm volt, hanem valami domináns füszer, ami mindenhol jelen van.
2023. febr. 4. 09:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Fűszer? Dehogyis. Ilyen illatú fűszer a világon nincs 😄
2023. febr. 4. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Egyrészt nem hiszem, hoyg MINDEN Füszer illatát ismered, másrészt senki nem tudja, milyen illatra gondolsz konkrétan, de az teljesen kizárt, hogy MINDEN EMBER ugyanazt használná egy sokmilliós városban!
2023. febr. 4. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Hidd el, azért normál esetben tud az ember egy fűszer és egy parfüm között különbséget tenni. És különben is, mit keresne fűszer az embereken?!?!
2023. febr. 4. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl. a Tulasi - ez egy füszer - illata igen kellemes, akár parfümnek is lehetne használni, habár ez nem jellemzö az olasz/római konyhára, csak egy példa.

Másrészt ha valahol rendszeresen használnak valami erösebb illatú akármit, azt beveszik a ruhák is, és az adott embernek füszerszaga lesz.

(Tipikus a görög konyhára a rengeteg fokhagyma használata, ott a pirított/sült fokhagyma szaga jellemzi az embereket is)

2023. febr. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!