Rómában milyen parfümöt viselnek az emberek?
Figyelt kérdés
Nemrég voltunk, és mindenkin ugyanazt a parfüm illatot éreztem. (Vagyis akin éreztem hogy van parfüm) Elég uniszex illat volt, de erőteljes.
Tudom, mintha tűt keresnék a szénakazalban, de hátha tudja valaki, hogy van e valami kedvencük a rómaiaknak, és az az 😄
2023. febr. 4. 09:20
1/5 anonim válasza:
Feltehetöen NEM parfüm volt, hanem valami domináns füszer, ami mindenhol jelen van.
2/5 A kérdező kommentje:
Fűszer? Dehogyis. Ilyen illatú fűszer a világon nincs 😄
2023. febr. 4. 10:15
3/5 anonim válasza:
Egyrészt nem hiszem, hoyg MINDEN Füszer illatát ismered, másrészt senki nem tudja, milyen illatra gondolsz konkrétan, de az teljesen kizárt, hogy MINDEN EMBER ugyanazt használná egy sokmilliós városban!
4/5 A kérdező kommentje:
Hidd el, azért normál esetben tud az ember egy fűszer és egy parfüm között különbséget tenni. És különben is, mit keresne fűszer az embereken?!?!
2023. febr. 4. 12:49
5/5 anonim válasza:
Pl. a Tulasi - ez egy füszer - illata igen kellemes, akár parfümnek is lehetne használni, habár ez nem jellemzö az olasz/római konyhára, csak egy példa.
Másrészt ha valahol rendszeresen használnak valami erösebb illatú akármit, azt beveszik a ruhák is, és az adott embernek füszerszaga lesz.
(Tipikus a görög konyhára a rengeteg fokhagyma használata, ott a pirított/sült fokhagyma szaga jellemzi az embereket is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!