Hostelek tapasztalatok?
Igen gyakran utazom.
Remélem, hogy soha nem fogok lesüllyedni egy ócska hostel szintjére.
Nálam alap a szálloda saját fürdőszobával.
Persze a fiataloknak egy jó buli, ha még 20-an horkolnak körülötte egy koedukált teremben és vágni lehet a láb- és hányásszagokat, és az sem baj ha hazahurcol onnan néhány kiirthatatlan élősködőt.
De különbözőek az igények, ahogyan a pénztárcák is....
"Remélem, hogy soha nem fogok lesüllyedni egy ócska hostel szintjére.
De különbözőek az igények, ahogyan a pénztárcák is...."
Lölö te vagy az ? Vagy Soós Dávid?
Igaza volt Máté Gábornak. A magyarnak a kisebbségi komplexusát ki kell élnie és megkell élnie,hogy ő jobb,mint másik.
5-öske.
Nehéz elviselni, hogy létezik komfortosabb szálláslehetőség is mint egy hostel.
Ha nem lennél ennyire csóringer te sem aludnál együtt -sokszor- néger vendégmunkásokkal egy teremben, ahol vágni lehet a bűzt.
Haver honnan szoptad ki, hogy szoktam utazni? Honnan tudod hogy nem 0-24-ben a PC mögött ülök? 😅
Szerintem a kérdező meg senki sem kíváncsi arra, hogy mennyi pénzed van. Ha egyáltalán van, mert ugye itt mindenki gazdag az oldalon meg bármit lehet írni. (anonim dolgok előnye)
Ezt, hogy neked ez a véleményed nyugodtan leírhattad volna, úgy, hogy ki hagyod azt, hogy bezzeg nekem mennyi pénzem van meg kinek mire telik. Ezért mondtam, hogy kompenzációs gondjaid vannak. Amúgy a Michigani egyetemnek van egy 700 oldalas kutatása erről. Le lehet tölteni PDF-ben, ha tudni akarod miért vagy ilyen. Meg, ha megy az angol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!