Kezdőoldal » Utazás » Európa » Távolsági busz, ami egyik...

Távolsági busz, ami egyik országból visz a másikba, tényleg nem állhat meg plusz 5-10 percre?

Figyelt kérdés

Félek a repüléstől, nem is utazok sokszor külföldre, de mostanában tervezek külföldre menni, ezért a buszozáson gondolkodok.

Viszont volt egy eset még sok évvel ezelőtt, amikor egy másik országba mentem szintén busszal. Megálltunk valahol és megkérdeztem, hogy merre van a mosdó. Erre azt mondták, hogy nem fognak tudni megvárni ha elmegyek pisilni, mert menetrend szerint közlekedik a busz és ha megvárnak, késve érkeznek a következő megállóhoz. Még azt is mondták az út elején, hogy a wc be van zárva a buszon, nem használható.

Nem mentem el pisilni, hanem visszaszálltam, és egy óra múlva megálltunk 10 percre, de akkor már szó szerint sírtam, mert úgy kellett pisilnem.

Az út amire mostanában mennék hosszabb és ettől nagyon félek hogy megint ilyen helyzetbe kerülök. Akkor is keveset ittam az út alatt mégis megtörtént. :(

Ha esetleg úgy érezném 2 megálló között hogy nem bírom ki, félreállíthatják a buszt ha nagyon erősködök vagy tényleg tilos ezt csinálniuk a menetrend miatt?

2023. jan. 10. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván félreállhat, ha nagyon muszáj, de ez nem első kérésre fog történni. Viszont ha már megállt, nem hagyhat ott.

Mondjuk azt nem értem, hogy ha ez akkora gond, akkor miért nem vonattal mész (és választasz ennek megfelelően vonattal megközelíthető célt) y

2023. jan. 10. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Úgy rémlik szoktak lenni azért pihenők 1x-1x. De nem tudom ki az az önsorsrontó, aki nem vonattal vagy repülővel utazik. Egyszer ültem végig 20 órás buszutat, elég is volt.
2023. jan. 11. 10:36
 3/5 Huddersfield ***** válasza:

Erdemes ugy intezni az utazast hogy ha nem tul maceras, hogy atszallsz 2-4-6 stb orankent A pont es B pont kozott. Igy tudsz wc-re menni, reggelizni/ebedelni stb. Illetve meg a jegy foglalas elott megnezni a menetrendet, hogy lathassad, mikor mennyi idore all meg (hol lehet pisi szunetet beiktatni ha nincs a buszon wc.

PL a Zagreb Zadar utvonalon, 15 percre allt meg a busz 2 ora utan, igy az emberkek el tudtak intezni dolgukat ...

2023. jan. 13. 04:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszer utaztunk busszal Horvátországba.

Ár-érték arányban messze a legjobb volt - egy bökkenőt leszámítva: nem működött a wc.

Volt 3! pihenőnk Splitig és ennyi. Hát, mit ne mondjak, álomjó volt.

2023. jan. 13. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Zürich-Split, szóval valami 12 órás út.
2023. jan. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!