Kezdőoldal » Utazás » Európa » Páfosz márciusban, autóbérlés...

Páfosz márciusban, autóbérlés nélkül, kirándulgatós nyaralás. Mit tanácsoltok, mit nézzünk meg, nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam utána az interneten mindenféle látnivalónak, meg hasonlóknak, de örülnék személyes tapasztalatoknak is, ha valaki járt ott már így.

Amit nem találtam: mennyire lehet bízni a buszok menetrendjében? Mennyi idő eljutni velük a különböző látványosságokhoz? A tengeri barlangokat megéri ilyen időben, kívülről megnézni, lehet-e egyáltalán, ha nem száll az ember vízbe? Mennyire káosz a közlekedés, lehet-e városon belül nyugodtan lesétálni a tengerpartra anélkül, hogy rettegnünk kéne attól, hogy elcsapnak? Kato Paphos olcsó boltok, amik jók esetleg?

Amit találtam, hogy érdemes megnézni, és könnyű is tömegközlekedéssel - vagy éppen anélkül -, Paphos Castle, Régészeti park, katakombák, Aphrodité sziklája, Coral bay, hajóroncs, tengeri barlangok, Páfosz óvárosa. Amiről azt írták, hogy egynek elmegy, de nem feltétlenül ajánlanák: állatkert. Van valami, ezeken kívül, amit nagyon ajánlanátok, és szintén könnyű a megközelítése tömegközlekedéssel?

2023. jan. 4. 21:55
 1/6 A kérdező kommentje:

( Közben találtam egy oldalt, ahol leírják a konkrét buszútvonalakat, megállókat, a nagyjából-i időt is, szóval csak a többiben kérem a segítségeteket, köszönöm.

Ha esetleg másnak segítség: [link] )

2023. jan. 4. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én idén nyáron voltam, de csak a reptéri buszt próbáltam ki, az egy rémálom volt. Én inkább kocsit bérelnék.
2023. jan. 4. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi is március végén megyünk 1 hetre Páfoszra

Mi igaz egy 4 éves gyerekkel karöltve

Nem tervezünk kocsit bérelni

Be fogok fizetni szervezett utakra, azzal nézünk szét Cipruson

2023. jan. 4. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi elmegyünk az állatkertbe is, igaz főleg a gyerek miatt, legyen neki is program :)
2023. jan. 4. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Néztem azokat, de azt vettem észre, hogy a többség marha drága. Én inkább úgy szoktam utazni, hogy többször kevesebb pénzből, hogy minél több helyre eljussak, ami nem kifejezetten érdekel, arra nem költök - nem fukarkodom a kaján vagy a belépőkön, de ez picit soknak tűnik egy általunk szervezett batyus kiránduláshoz. Egy hajózáson gondolkodunk mi is egyébként, mert az élmény, és az (talán) megéri, de nem szeretnénk, és az erre az utazásra szánt keretből sem futja az, hogy minden nap szervezett programra menjünk. (Az is kb 40 eur / fő - picit több -, de nem tűnik rossznak egyébként.)

Nem elítélem a te módszered, ne érts félre, érezzétek nagyon jól magatokat, csak mi máshogy utazunk (két fiatal felnőtt, gyerek nélkül).

2023. jan. 4. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyerek előtt mi is így utaztunk, bejártuk a Kaukázust hátizsákkal is, de hát megváltoztak a módszereink :)
2023. jan. 5. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!