Egy kb. egy hetes londoni utat nyáron mennyiből lehet legolcsóbban megúszni tokkal vonóval?
A belépőket meg sem említetted.
Pedig ott is vannak zsebbenyúlós dolgok.
Köszi mindenkinek, akkor ha olyan 300-350 ezerrel számok, abból már elvileg meglehet?
Nyilván ne hostel legyen, de nem is kell luxus szálloda, én személy szerint AirBnB laskában gondolkodtam, nem tudom azok mennyibe vannak átlagban, de persze olcsóbb hotel sem rossz megoldás.
Belépőket tényleg nem említettem mert annyira sok minden ami belépős nem érdekel, nem múzeumozni mennék meg óriáskerekezni meg ilyesmi, azok főleg kívülről érdekelnek, a várost fedezném fel, kocsikat meg épületeket fotóznák, ilyesmi. Nyilván kajálás meg ez-az lenne, de sok belépővel nem számolok.
Jó programnak tűnik.
Esetleg még a tömegközlekedésre kell áldozni, de biztosan van valami kombinált jegy, amit az egy hét alatt fel lehet használni.
Egy fiatal rokonom is hasonlót tervez, de még semmi konkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!