Hány év kell az angol állampolgársághoz?
5 év regisztrált munkaviszony,és 5 év regisztrált lakcím...Ha ez megvan akkor folyamodhatsz az angol állampolgárságért...Vizsgázni kell,és 1000-3000 font között van..Mi azt hittük hogy 1000 font,de felvilágosítottak,hogy ennél jóval több..
De elég drága,és amióta Uniósak vagyunk felesleges.
első vagyok
Hasonló mint otthon a magyar állampolgárságnál..Vizsgázni kell az angol történelemből..Tudni kell hogy milyen rendszer van (királyság) és hogy milyen a parlament náluk(alsó-felső ház stb) Tudni kell a Királynő nevét kis életrajzát,és tudni kell kik a jelenlegi miniszterek..Meg még pár dolgot...
Én végül is azért nem indultam neki,mert megsúgták,hogy sokszor a vizsga anyagi okokból nem sikerül elsőnek sok embernek így újra fizetni kell..Így sokkalom a 2000-3000 fontot..Meg hát ma már,hogy uniósak lettünk nincs semmi jelentősége.Hiszen legálisan dolgozhatunk,ha 1 év regisztrált lakós,és munkavállaló vagy szavazhatsz(én már voltam szavazni) járnak a az anyagi támogatások,és 10 év munkaviszony után jogosult vagy a nyugdíjra is..Szóval ma semmi értelme az Angol állampolgárság megszerzésének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!