Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi az az összeg (magyar...

Retro Nagi kérdése:

Mennyi az az összeg (magyar forintban), amivel érdemes nekivágni Hollandiának?

Figyelt kérdés
Pontosabban mennyi pénzzel induljak el, amennyi elég egy hónapra, amíg nem kapok első fizetést.

2022. nov. 2. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
2%
Ott hetente fizetnek töki
2022. nov. 2. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
200-euró legyen a zsebe, de úgy van mint az 1-es írja heti fizetés van , kenyér , sajt , olcsóbb mint itthon 30 % al .
2022. nov. 2. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Már eleve rossz a nekiindulás. Nem számolsz a lakás kaucióval (3 hó), és egyéb dolgokkal, amire pénz kellhet.

Más kérdések alatt 1-2 millió ft-ot simán javasoltak. De inkább hármat.

2022. nov. 2. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

1 hó:

Albérlet + Kaució

Kaja

Utazás

És ezek csak a legalapabbak.

Albi + Utazást gondolom csak tudod, azt, hogy ki mennyit és miként eszik, azt csak te tudhatod. Nézd meg kint milyen árak vannak és számold össze.

2022. nov. 2. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Hollandia nem olcsó ország, ha már albérle, utazás rendezve van, akkor 6-700e. hogy kb. kigyere. Ha még előbbi kettő sincs, akkor az 1-2 milla valóban reális.
2022. nov. 2. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem hetente fizetnek ki. Szerződéstől függ, hogy mikor fizetnek. Nekem eddig még csak havi fizetesu munkahelyeim voltak.

Az összeg attól függ, mire kell költened. Egészségügyi biztosítás alapból 100euro körül van, talán 110 most a minimum. Lakasberleti díj helytől függ. Élelmiszernel nem tudom mik az igényeid. Kb 1000 euro alap lenne, de ebbe az albérleti díj már nem fog bele férni.

2022. nov. 2. 16:52
 7/8 anonim válasza:

Az sok mindentől függ hogy mennyi pénz kell oda kérdésnek.

Pl: van e ismeretség aki segít.

Nagyon nehéz lakást v szobát keresni, és minden drága.

Emlékszem az első napra hogy nekem milyen nehéz volt , de túl vagyok rajta.

Nagyon kevés penzel jöttem ki meg anno, kockáztattam és sikerült 🙏

2022. nov. 3. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ albérletbe mész-e vagy munkaközvetítőn keresztül.

Munkaközvetítőn 100-200 euró is elég. Feltéve ha nem vagy láncdohányos prostizás-függő alkoholista. Mert abban az esetben egy hét után haza fogsz menni, mert "kint minden drága, hiába kerestem kétezret abból nem maradt semmi" stb tetszőlegesen behelyettesíthető szövegek, amiket a magyar csoportokban szoktak irkálni mindig (olyanok akik általában a nevüket sem tudjál helyesen leírni).

2022. nov. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!