Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dunaszerdahely mennyire...

Dunaszerdahely mennyire érdekes turista szemmel?

Figyelt kérdés

2022. okt. 9. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát, itt élek, nem mondom, egy két napot el lehet itt lenni, amire úgy átjárod a várost, kiprobálsz egy két vendégláto helyet, és átveszed az atmoszférát, esetleg elmész egy meccsre, persze termál egy nap, de igazábol szerintem 2 naptol tobbet nem tudsz tobbet mit csinálni. Utána tobbet már a kornyezo falvak, kornyezo nagyvárosok nyujtanak plusz élményt, és egy helyi lakos, aki ugy elvisz a kornyék rejtett szépségeibe.
2022. okt. 9. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokat voltam arrafelé.

Engem az lepett meg ahogy az utóbbi években rohamosan elkezdett a város fejlődni.

Okát nem értettem, de gomba mód nőttek ki az új utcák, kertvárosi részek, modern házakkal.

Előtte meg egy kis álmos kisváros volt félúton Pozsony felé.

Amúgy látnivaló tényleg nem sok van, de azt tudom az első hely a városban amit felkerestem a híres Fontana bár,emeletre is felmentem ahol az akció volt.

2022. okt. 9. 22:27
 3/3 anonim válasza:
100%
10 kilométerre van tőlem, de szerintem turista szemmel semennyire sem érdekes. Persze én szinte naponta látom, nincs itt semmi. Akkor már inkább Pozsony (kb. 1 óra Dunaszerdahelytől).
2022. dec. 11. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!