Ha a barátod kamionos lenne beülnél mellé hogy megismerd Európát?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 18:00
3/8 anonim válasza:
Egy kamionos nem ismer meg semmit az autópályokon kívül, nemhogy Európát. Amikor úton van, határidöre kell elvinnie az árut a megfelelö helyekre, nincs ideje kirándulgatni.
Hét végéken ugyan nem lehet úton, de akkor meg egy parkolóban várja, hogy hétfö legyen.
Emellett a legtöbb településen nem parkolhat, szóval semmi esélye látni valamit, még ha attól el is tekintünk, hogy nincs szabadideje
4/8 anonim válasza:
Én így is elmennék vele elméletileg. Gyakorlatilag nem, mert ahhoz oltás kellene. Így sem ő, sem én nem mehetnénk.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért a 3-as szerintem nem látja teljesen jól , van benne igazság, de azért nem így van , én így jártam be Párizst , Monacói, sok tengerpartot csakhogy egy pár dolgot kiemeljek 😉
2022. szept. 18. 19:11
6/8 A kérdező kommentje:
4-es milyen oltásra gondolsz?
2022. szept. 18. 19:13
7/8 anonim válasza:
Én elmennék, ha azzal nem veszélyeztetném az munkahelyét-állását. Nagyon tudom élvezni bármilyen utazáskor az ablak mellett ülve bámészkodást, engem le se lehet robbantani az ablakról. Azt már meg sem emlitem, hogy gyerkkoromban kamionos akartam lenni, de akkor még lányoknak nem lehetett. Amikor egyszer egy veterán-kamion összejövetelre jutottam el, majdnem sirva fakadtam, hogy a tulaj megengedte, hogy felmásszak a kormányülésbe. Nagyon, nagyon nagy örömmel mennék, de azt hiszem, ez már nem fog összejönni nekem. Talán majd a következő életemben, ha addig be nem vezetik az önvezető kamionokat. [link]
8/8 anonim válasza:
#3 Az átlag kamionos így csinálja, de lehet másképp is. Lásd:st22lacika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!