Angliában hamar meg lehet szokni a bal oldali vezetést?
Figyelt kérdés
Hétvégen Costwoldsba szeretnénk utazni a párommal és még sosem vezettem Angliában ezért nem tudom mennyire lenne nehéz az átállás.
Kicsit tartok attól, hogy hosszú lenne az út és a forgalom azért itt ebben a sűrűn lakott országban kriminális tud lenni.
2022. szept. 15. 08:54
1/1 BeefEater válasza:
Nekem az volt a titka, hogy nagy forgalomban kezdtem. Akkor nem kell gondolkodni a legelején, hogy merre kell menni, hanem csak követni a forgalmat.
A bal oldali vezetés nem olyan problémás, hamar meg lehet szokni (minden fordítva van, mint ahogy megszoktad, ha ezt fejben tudod tartani már meg is vagy). Ami nehezebb lehet, hogy minden sokkal szűkebb, kisebbek az oldaltávolságok és a 2-4 sávos körforgalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!