Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vezúvra pontosan hogy lehet...

Vezúvra pontosan hogy lehet feljutni?

Figyelt kérdés
Érdekel tisztán gyalogtúra is akár. Úgy hallottam busszal fel lehet menni egy darabon aztán a csúcsig gyalog. Pontosan honnan indul az a busz? Hol kell rá jegyet venni? köszönöm
2022. szept. 9. 19:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha gyalog akarok az egésznek nekivágni, hol lehet elindulni? milyen ösvényen, hol kezdődik?
2022. szept. 9. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:

google fordítóval ki tudod szedni a lényeget:

[link]

2022. szept. 9. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt angolul le van írva mind a 11 útvonal:

[link]

2022. szept. 9. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm. És ingyenesen lehet túrázni egész a csúcsig?
2022. szept. 9. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Olvasgatom, talán összeáll most már az egész. Köszönöm szépen. Nagy segítség ez az oldal. aki esetleg még tud infót a Vezúv látogatásról, vannak tapasztalatai nyugodtan leírhatja. első sorban az érdekelne hogy Ercolanotól hogy jutok majd el oda. Úgy hallottam van valami utazó busz ami direkt oda megy.
2022. szept. 9. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
En voltam a Vezuvon. :) napolyban szalltunk meg, ugyh mi onnan kibuszoztunk Pompei-ig. A vasutallomas mellol indulnak shuttle bus-ok Pompei-hez es a Vezuv-hoz is. Egy ilyen shuttle bus-szal felmentunk a a Vezuv alatti parkoloig. Magara a vulkanra amugy is csak a parkolobol tudtok gyalog felmenni, viszont ugy szamoljatok h az utolso mosdo a parkoloban van. Nekem visszafele futva kellett lejonnom annyira kellett pisilnem, amig a barataim vigan fotozgattak meg fent. :D a vasutallomas megallojanak a konkret nevere mar nem emlekszem, ez 2017-ben volt.
2022. szept. 11. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Rosszul irtam, mert almos vagyok. Tehat Napolybol kivonatoztunk Pompei-ig. A Vasutallomason ahol leszalltunk lehetett jegxet venni a kulonbozo shuttle bus-okra, es volt kint egy csomo hostess, aki iranyitotta a turisztokat.
2022. szept. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!