Hardcore helyek Európában, amelyek azért szépek és érdemes megnézni (pl: Marseille, Napoli)?
Ha hardcore, akkor Berlin és a KitKat bár --> te kérted, hogy hardcore legyen. Berlin kicsit szürke, de esténként is jó élet van, sőt, az utolsó sikátorok eldugott sörfőzdéiben van a legnagyobb buli. (Tudom, sokat jönnek majd lepontozni, hogy Berlin veszélyes, ez a saját tapasztalataimon alapuló válasz, soha nem tapasztaltam semmi rosszat éjszaka)
Róma: konkrétan kétszer tudod végigjárni egész Rómát. Egyszer nappal, utána éjszaka kivilágítva. A legtöbb bár 2-ig van kb. nyitva, mi a legjobb barátommal kettőkor beestünk a Trevi bárba, hogy most márpedig mi a Trevi kútnál fogunk aperol spritzezni (miután megittunk két liter főzőbort - mint kiderült). A tulaj bezárt, majd kiültünk a pultoslánnyal és a tulajdonossal a teraszra, hozta az aperolt, proseccot meg a vödör jeget, közben jót dumáltunk, sosem felejtem el (mondjuk másnap a Vatikánba végig bizsergett a tarkóm)...ja és vendégei voltunk.
Sevilla: na ott volt életem egyik legnagyobb bulija. A városban rengeteg a turistaszálló, nekem a hostel bevett szálláshely. Én akkor voltam 23, de a féktelenül vedelő, hányó, fetrengő tinigörlök-tiniboyok már akkor is kikészítettek. Féltem is, mert Sangria est volt. Besangriáztunk, közben ismerkedtünk, majd egy hangszóróból (egy ilyen ósdi egyálványos vacakból) elkezdett ordítani a Honey Honey. Mindenki pia letesz, kupacba összeáll és olyan Mamma Mia bulit csaptunk, hogy másnap 10-kor még mindenki bent aludt. Nem volt nagy ivászat, nem volt nagy technika, diszkó, csak egy Mamma mia album és olyan hihetetlen bulit csaptunk, máig legkedvesebb élményeim egyike. De az egész városra jellemző, hogy bulisak, 10 előtt nincs is vacsora, 12-kor indul maga az este, aztán másnap délig alvás. Nagyon jópofák!
Hasonló élményeim vannak Lisszabonban: ugyan Sevilla az igazi andalúz "ereszelahajam", de Lisszabonban külön partyhostelek vannak, nagyon jópofák, én két napig bírtam a menetet, mert az nagyon hardcore. Na az a hardcore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!