Sziciliába kell útlevél?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 16:21
21/34 A kérdező kommentje:
Jól van.
2022. nov. 24. 15:11
22/34 anonim válasza:
Eredetileg emlékeim szerint nem írtad, hogy nem vagy magyar állampolgár. Ilyenkor viszont egyszerűen felmész a saját állampolgárságod szerinti külügy honlapjára, és megnézed, hogy rád milyen szabályok vonatkoznak, ennyi. Nem agysebészet ez...
23/34 A kérdező kommentje:
22: Honnan gondolod hogy nem tettem meg?? :P
Azért még feltehetem itt is a kérdést nem? :P
Egyébként közöd? Nem! Akkor csend. :P
2022. nov. 25. 19:01
24/34 anonim válasza:
Kemény vagy, mint a kád széle :))
Biztosan nem tetted meg, mert nem tennél fel egy ennyire debil kérdést. Aki ennyire életképtelen, az szerintem levegőt is csak segítséggel tud venni.
25/34 anonim válasza:
Mire nem kaptál választ még, hogy újra ki kell emelni?
26/34 anonim válasza:
25. Volt olyan, aki 4-5 éven át folyamatosan kiemelte a Róna utcás-trolis kérdését. Még az elején megírtuk neki, hogy nincs ott troli, ahol kérdezi, így megállós sincs.
27/34 anonim válasza:
Ez a debil kérdés miért van még kiemelve? Világosan le lett írva többször is (már hónapokkal ezelőtt) hogy elég a személyi. Erre meg a kérdező törölteti a válaszokat amik nem tetszenek neki, kiemel egy ilyen fogyatékos kérdést és mindenkit lepontoz.
28/34 A kérdező kommentje:
"Kérdés kiemelése"
Akkor emelem ki a kérdést amikor nekem tetszik, elvégre ezért van kitalálva ez a menüpont és semmi közöd hozzá, te kis Utolsó.
2022. dec. 15. 18:25
29/34 anonim válasza:
A moderátorok helyében már rég' töröltem volna a kérdést...
30/34 NTBS válasza:
Mikor utazol kedves kérdező? Jó pihenést és szórakozást kívánok NEKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!