Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan jutok el Tartuba, és...

Hogyan jutok el Tartuba, és mennyiért?

Figyelt kérdés
Tartuba kell utaznom. (Észtország) Hogyan menjek? Repülővel? Mennyibe kerül ez oda-vissza, hol tudom megnézni?
2010. szept. 24. 14:03
 1/3 Crystal87 válasza:

szia!elvileg Riga-ba megy a Lufthansa

[link]

ha ez nem nyílik meg akkor Lufthansa oldalán beírod bal oldalt hogy Budapest-Riga. És Rigából már megy Tartuba átszállással egy másik gép. Azt sajna nem tudom milyen áron.

2010. szept. 25. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Rigába - mivel nincs közvetlen járat - több útvonalon is el lehet jutni. (Berlin, Varsó, Kijev, Koppenhága) Én Prágán keresztül ajánlanám.

Rigából hetente négyszer indít gépet Tartuba a lett Air Baltic. A menetidő 50 perc, egy út ára pedig 41 Euro. A Budapest-Riga jegy ára egy útra, a légitársaság függvényében 120-150 Euro.

A tervek szerint, az Air Baltic 2011. február 27-én tervezi beindítani a Tallin-Tartu járatot.

2010. okt. 29. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt a Rigába jutás lehetőségei közül mazsolázhatsz:

[link]

Ez pedig az Air Baltic oldala:

[link]

2010. okt. 29. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!