Melyik utazási iroda szervez buszos utat Horvátországba vagy Olaszországba?
Figyelt kérdés
Nem városnéző, hanem csak elvisz, szállást biztosít, de nem szervez városnézést, és haza is visz aztán.
Lehetőleg 50-60.000Ft/fő körül. Én sehol sem találok ilyen típusú utat. Budapesti vagyok.
2008. jan. 2. 18:41
1/4 tade válasza:
Szia! En Olaszorszagban elek, de nem irtad hova szeretnel eljutni. teljesen varos fuggo...marmint az arak...ha egy hetre szeretnel menni utazas+szallas mondjuk tengerparta (Lido di Jesolo) ebben az arkategoriban vagy majusban tudsz elmenni vagy szeptemberben...vannak nagyon olcso diakszallok a varosokban vagy olcso 2 ** szallok, vagy apartmanok....de 1 hetre hotelt 60.000 Ft-ert nem talalsz... en Isztrian voltam hotelban 1 hetre reggeli+vacsi es 110.000 FFt-ot fizettem....sajnos manapsag Olaszorszag-Horvatorszag szinte ugyanaz az arkategoria....es mint mondtam nagyon fugg attol melyik tersegbe mesz nyaralni...varos, tengerpart...Eszak-Olaszorszag vagy Del-Olaszorszag...
2/4 anonim válasza:
Itt sok utazási irodát találsz (Utazási iroda doboz). Böngészd végig a honlapjukat, hátha találsz megfelelőt:
3/4 blackprincess válasza:
Szia pont ma irtam ki egy ilyen kérdést én is tudom hogy 2008-ban irtad ki de sikerült eljutnod és ha igen kaphatnék több információt?
4/4 anonim válasza:
A legbővebb választék Olaszországba a Tdm Travelnek van. Ez a specialitásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!