Szerintetek Párizs veszélyes hely a turisták számára?
az első linkben láthatod az arab kinézetű csávót, a másik linkben láthatod a krisztina krtasnál láthatod a cickányokra jellemző öltözködési formát, a népligetes linkben már csak puszta épeszű következtetés: 4en egy ellen, nem is tudom kikre jellemző ez.
Nem csak a magyar kormány hangoztatja a párizsi no go zonákat, mindenki tudja, hogy párizs már elveszett.
Csak a magad fajta, überlibsi zsidrákok akarják az ellenkezőjét állítani.
Várjál, az én első linkemre érted az "arab kinézetű csávót", azaz ŐT:
? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"a másik linkben láthatod a krisztina krtasnál láthatod a cickányokra jellemző öltözködési formát"
Rövidujjú és rövidnadrág? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Látom a szokásos hisztérikus őrjöngéseiteket még jobban túltolta az azerbajdzsáni kecskepásztoroktól való kiesés és most így élitek ki a hisztijeiteket.
Szerintem azért el lehet utazni,mert Párizst látni kell.
Kerülni kell este a félreeső helyeket,és ott ahol nincs senki.Az esti séta azért meggondolandó lehet,főleg egyedül,vagy párban.
A múzeumok,a nevezetességek környéke azért nappal látogathatóak.
En eddig haromszor csak tranzitaltam ott, ugy h atutaztam a fel varoson a reptertol a Montparnasse vasutallomasig.
A fent likelt eroszakolos tortenet ejszaka tortent. Szerintem fenyes nappal, turista frekventalt helyen max a zsebtolvajokra/keregetokre kell figyelni. Vannak no go zonak, oda ne menjetek.
Bar pandemia alatt, amikor metroval mentem, keregeto jott be a metrokocsiba, mar probalt letarhalni masokat, aztan megindult felem. Jott egy megallo, kiszalltam, kialltam a peronra. Utanam szallt a peronra, majd en vissza szalltam a kocsiba, a keregeto pedig kint rekedt a peronon, amikor indult a metro.
Szoval erdekes hely Parizs.
De ettol fuggetlenul en egyedul is mennek oda meg egyszer, de este 8-9-ig biztosan visszamennek a szallasomra, es csak olyan helyeken jarkalnek, ahol sok az ember. Mosdoba muzeumokba, es kavezokba mennek el max. Es a szallas foglalast nagyon jol atgondolnam, utana neznek a kornyeknek tobbszorosen, google street view-n megneznem a hotelt stb.
Nem az a hely, ahol szerintem bekesen lehet andalogni vagy fotozgatni ejjel. De egyes kornyekek nappal is parak, es szerintem parabbak mint itthon a nyolcker..
Ha mindent bekajáltam volna, amit Párizsról olvastam, soha nem mentem volna el és nagyon sokat vesztettem volna.
Semmi negatívum nem ért e 4 nap alatt míg ott voltunk.
Nyilván nem no go zónában akartunk szállást foglalni és éjszaka sem róttuk az utcákat. Késő este egyszer előfordult, hogy sétáltunk, akkor láttam egy megtermett patkányt, de ez sajnos sok nagyvárosban előfordul. Ez volt az egyetlen negatív élményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!