Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit nézzünk meg Prágában,...

Mit nézzünk meg Prágában, hogy ne legyen nagyon zsufi a program?

Figyelt kérdés
2 éjszakát töltünk ott, de 16 óra körül érkezünk és az utolsó nap már 12:30-kor megy a vonatunk.
2022. aug. 12. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Hát, a kötelezőt. Megérkeztek, lepakoltok. Óváros tér, Orloj, Tyn séta a belvárosban, Károly-híd. Este egy jó kis sörözés (Arany Elefántot szívből ajánlom), ha tudtok helyet foglalni valamelyik tradícionális sörfőzdébe, akkor az maga is egy program. Másnap Szent Vitus-Székesegyház, oda feljutni is egy program :D A Hradzsin kb. kitesz egy egész napos programot. De 8-tól 16-ig tuti elfoglaltság. Elég tömény, így nem tudom utána még lesz-e kedvetek bármit nézni (Legalábbis, ha az 'A' túrát választjátok). Ha nem akartok nagyon kifáradni, akkor a 'B' túra is bőven tartalmas. Másnap délelőtt még a Lőportorony lehet program, de szubjektív véáleményem szerint kihagyható, kívülről is elég szép. A Vencel tér is megér egy fotót, de nem sorolnám a kiahgyhatatlan elemek közé - DE - esténként szépen ki van világítva (legalábbis eddig ki volt) és mérnek bódékból csapolt sört és mindenféle étket a malachusos knédliszendvicstől a káposztás süteményen át a házikolbászos hotdogokig.
2022. aug. 12. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon jól hangzik. Valszeg a B túra lesz! Zöld kéz ment.
2022. aug. 12. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Arany Tigrist találtam csak.
2022. aug. 12. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

U Zalatého Slona néven találod, de ezt csak akkor ajánlom, ha nem találtok helyet valamelyik klasszikus sörfőzdében. Amúgy nagyon kellemes és a többiehz képest viszonylag olcsó is.

2022. aug. 12. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Tulajdonképpen Prága olyan sétálható a látványosságok terén hogy akár egy délután alatt is meg lehet nézni, szerintema z első válasozlóé átfogó volt, én még szeretem a venczel téren az outletet, van onnan jó cipőm, ilyeneket még érdemes arra felé betűzni...
2022. aug. 13. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!