Melyik városba menjek elsőnek Olaszországba ?
Figyelt kérdés
Eredetileg aug 20-an akartunk még egyet nyaralni menni (csütörtöktől hétfőig, tehát 4-5napra )
, De végül szeptemberre tettük at, szintén egy hosszabb hétvége, 4-5 nap.
Tenger,fürdés , napfény a cél ezért Olaszországot néztük ki, de még életemben nem voltam ott, (gondolom azért szeptemberben , főleg Délen, még fürdős idő van )
Bari jó választás lehet első olasz útnak vagy Nápoly ? Ti hova mennétek ?
Repülővel.
2022. aug. 7. 06:09
1/9 anonim válasza:
San Gimignano. Repülővel ez praktikusan Bologna vagy Pisa.
2/9 anonim válasza:
Bari jó lesz szoktatósnak,Nápoly nemkezdőknek való
3/9 anonim válasza:
A helyedben Algheroba mennék. Szeptemberben 5000 Ft per irány.
4/9 anonim válasza:
4-5 nap Bologna-Pisa, esetleg Firenze. Nápolyt nem ajánlom elsőre, mert ha nincs tapasztalatod akkor nagyon tömény lesz. Esetleg - ha büdzsé engedi - akkor Milánó. Csak fürdeni, napfényezni nem érdemes menni, rengeteg dologról maradsz le!
5/9 A kérdező kommentje:
Történelmi dolgok, muzueomok nem kötnek le, max.egyszer megnézni majd Rómában a Colosseum vagy Firenze t végig járni, stb...
Inkább a természeti tájak, a tenger , emberek, stb...
#hedonizmus
:D
2022. aug. 7. 17:54
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok, én ezt elfogadom. Viszont akkor jobban jársz bárhol mással, Olaszországban az igazi "Napsütötte Toszkána" romantikus életérzést nagyban árnyékolja a német és (eddig voltak) orosz túristahordák. Riminit, Bibionet, Jesolot nagyon messziről kerüld el. Akkor még mindig Bari, Amalfi a jobb választás, ha van lehetőség akkor Szicília.
7/9 anonim válasza:
Bari nagyon szuper város, az óváros csodálatos. A tengerparti szakasza nagyon kellemes. Viszont a strand ( Lido San Francesco) a belvárostól eléggé odébb van. Bariból vonattal el lehet menni Mola di Bari, Polignano a Mare és Mola di Bari településekre, amik egészen mesebeliek.
8/9 anonim válasza:
Az egyik Mola di Bari helyett Monopolit akartam írni.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is Bari. Csodálatos hely. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!