Budapest-Bécs ingázást ki hogyan oldja meg?
Az biztos, hogy nem vezetem le minden nap, de még hetente sem. Maximum havonta 1x. Tehát a kocsi kiesett. Főleg, hogy a sok órás utazást inkább hasznosan tölteném (pl munkával, olvasással, evéssel, pihenéssel, stb).
Repülővel szokott valaki ingázni? Vajon ez járható út Bp-Bécs között? Egy észak-német ismerősöm naponta ingázik repülővel Németország és London között.
Vagy marad a busz/vonat? Ha igen, akkor melyik miért jobb?
Van valamilyen költségkímélő megoldás esetleg? Havi bérletkedvezmény pl?
Mennyire megterhelő egy ekkora ingázás pl 30 évesen? Fiatalabb koromban napi 3 órát ingáztam, utazni azóta is szeretek. Viszont jelenleg home office-ban dolgozom (2 és fél éve) és nem tudom, mennyire lenne megterhelő az ingázás.
A repülőre neten rátudsz keresni. Meg is van a válasz.
Ha kocsi nincs, akkor igen marad a busz/vonat. Mi a kérdés? Mi mással szeretnél menni? Hajóval? Sárkányrepülővel? Biciklivel?
Azt, hogy ez neked mennyire megterhelő fingunk sincs. Te ismered a tested tűrőképességét.
honnan tudjuk, hogy mennyire megterhelő neked az ingázás?
Ha busszal vagy vonattal mész akkor sem fogsz tudni munkával, pihenéssel foglalkozni. Klimpírozhatsz a laptopodon, de egy szaros szűk buszon aligha lesz produktív a munka, pihenés meg 50 másik emberrel esélytelen.
autóval oldom meg, mint minden normális.
ez a leggyorsabb megoldás, ezzel marad a legtöbb időd amit "hasznosan" tölthetsz
persze a nagy határt érdemes elkerülni és kis határokon átmenni, mert a legtöbb birka Hegyeshalomnak megy ott akár több órát is araszolhatsz.
Mettől meddig dolgoznál? (És ez hogyan férne be a busz vagy vonat menetrendjébe?) Csak mert egy átlagos munkarend mellett napi 5 óra utazás énnekem nagyon fárasztó lenne. Konkrétan csak aludni járnál haza.
De miért nem költözöl Bécshez közelebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!