Egy ötfős család részére kb. mennyibe kerül egy horvátországi utazás 1 hétre?
#9: a múltkor is elsütötte az illető kb. ugyanezt a szállásárat (valami balatoni kérdés alatt)...
Még egy sátras kemping is több mint 10 EUR, nemhogy szálloda!
Vannak itt Andersenek a GYK-n... :-D
11
Aki időben foglalt az kapott olcsón szállást. Nem azt kell nézni, hogy most mennyiért tudsz foglalni. Mivel jóval több turista ment Horvátországba mint amire számítottak így az árak is kilőttek. Aki most akar foglalni az így járt. Időben kell gondolkozni.
14
Nem tudom honnan van neked ez a 10 eurós bekattanásod. Annyiért nincs de 35-40 euróért már szokott lenni bőven opció. Egyébként most is találtam augusztusra 7 nap 350 euro 2 szobás apartman, nappaliban kihúzható kanapéval. Egy 5 fős család simán elfér 2 felnőtt 3 gyerek felállásban.
14.
350-ért max. full putrit találsz augusztusra.
17
Ez amit néztem tip top kis hely, a part is közel van, nagyobb város boltokkal az mondjuk másfél km. Elhiszem hogy nem olyan luxus mint az aranypart a balcsin (lol) de még én is elgondolkodtam hogy lefoglalom. És leugrunk a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!