Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utaztatok már külföldre a...

Utaztatok már külföldre a TRIPLANETTEL?

Figyelt kérdés
Hova mentél és milyen volt a hely? És meg bízható? Ők foglalják le a szállást és a repjegyet is? Köszi a válaszokat!!!
2010. szept. 22. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi parizsban voltunk velük. Nekem bejött, mi nagyon az utolso pillanatban estünk be, hogy menni akarunk es allati sokat varialtunk, megis mindent ugy inteztek, hogy az nekünk jo legyen, nagyon kedvesek es türelmesek voltak. A repülöt, meg a szallast is ök inteztek, fogalaltak, minden siman ment. Mi csak odaadtuk a penzt, masnap mentünk Parizsba, a szallas a központban, 2 ejszakara, kettönknek, reggelivel, repülövel volt 120 ezer ft körül.
2010. szept. 22. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :-)

Akkor biztonságos? Én szilveszterre keresek vmit. Párizs, Róma, v London amit nézegetek. Mostanában is akarnám lefoglalni amit kinézek. Apénzt gondolom nekik kell utalni, és kapok vmit tőlük h igenis kifizettem ezt az összeget?

Meg Pesten kívül van máshol is irodájuk, mert az oldalukon nem találtam semmit. Esztergomi vagyok.

2010. szept. 22. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Hu, mivel mi tenyleg az utolso pillanatban mentünk, ezalatt ertsd azt, hogy elötte valo nap :) ezert mi bementünk az irodaba, ott varialtunk, onnan telefonalgattak, ez volt delelött, azta elmentünk penzt kivenni, es delutan az irodaban kifizettük, ugye nekünk az utalas az idö miatt mar nem fert bele. De nyilvan ugy megy, hogy atutalod, es kapsz egy visszaigazolast. Maximalisan biztonsagosak, legalabbis nalunk tenyleg semmi fennakadas, vagy furcsasag nem volt. Mindenhol kerestek, hogy tudnank a legolcsobban kijönni. Szerintem csak Bp-en van irodajuk, a Mammuttol nem messze.
2010. szept. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!