Most akkor kell félnünk a cápáktól,vagy nem? A reggeli,és az alkonyati egyedüli fürdőzés ajánlható-e ezek után bárkinek?
#Fürdőzés a tengerben
2022. júl. 26. 17:22
1/5 anonim válasza:
Nem kell félni és nem az origóból kell tájékozódni!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell félni,de nem tanácsos bizonyos napszakokban a vízbe menni.
Egy kicsit azért körvonalazódik a valóság.
2022. júl. 26. 18:28
3/5 D. Brasco válasza:
A valosag az hogy keltik a hisztériat te meg szépen fel is ültél erre a vonatra....ennyi!
4/5 anonim válasza:
Reggel jártam mindig búvárkodni, több cápa volt körülöttem, mint búvár, sima halak, úgy viselkednek, és nem marcangoló gyilkosok..
5/5 A kérdező kommentje:
4/ Na,én is erre gondolok,hogy vannak,de akkor miért mondják,áh nincsenek is ilyenek,Á... az Adriában..hogyan gondolunk erre.
Ez rögtön egy normálisabb megközelítés,mit kellene ezen tagadni,hiszen ez az életterük.!
Nemrég voltam Montenegróban,és Kotorbanan helyiek mondták,hogy "ők sosem fürdenek alkonyatkor",mert a nagy hajók behúzzák magukkal a nagyobb testű halakat a kikötő környékére.
2022. júl. 27. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!