Görögország melyik szigete lenne jobb nyaraláshoz?
Zakinthosz nagyon bejött nekem azt ajánlom mindenkinek.
Ha valami igazi kéket akarsz látni,az a Jón Szigetek körüli vizek.
5# mi az, hogy prosztó? Hogy lehet ilyet írni? Ennek a kommentnek aztán sok értelme volt....
6# a kis szigetekkel az a baj, hogy oda nem szervez az utazási iroda utat, mi pedig szervezetten szeretünk menni. Mivel a kényelem a fő szempont, így azt gondoltam, evidens, hogy nem én szeretnék szállást, repjegyet, transzfert intézni....
Olyan szigetekre gondoltam, hogy Zakynthos, Rodosz, Chaldiki, Kréta, Korfu, Santorini, amik elérhetőek könnyen.
5 és 7/Nagyon sok sajnos az olyan dacválasz ezen az egész oldalon sok témában,ami a másikat egyből lefikázza,de Ő maga semmit nem mond,és nem is ajánl semmit.
Ha én A-t mondok akkor csak azért is Ő B-t.!
Nagyon kevés az építőjellegű hozzászólás,az az oldal legnagyobb problémája,a pontozása emiatt ne is mérvadó.Ez itt a BIBI.
A Jón szigetek talán nem annyira felkapottak,mint Kréta,vagy Rhodosz,és ott
is inkább Lefkada,vagy Kefalónia a csendesebb,Zakinthosz inkább már egy kicsit bulizósabb.Mindhármat nyugodtan ajánlhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!