Foglaljunk -e őszre utazást, vagy fenyeget a Covid következő hulláma?
Döntés előtt állok, pár napom belül repjegyet kellene foglalnom, de félek hogy esetleg ebben az 1.5 hónapban ismét utazási korlátozasok lesznek.
Szeptember elején repüpnénk Angliába, kicsit fájna a szívem ha bebuknám a repjegy árát...
Mindenhol csak azt hallom és olvasom, hogy szigorítások varhatóak. Oltási igazolványunk sincsen, szóval ha ehhez kötnék sem tudnánk utazni.
Szerintetek merjek foglalni?
Oltassa be magát a radai rossebb, túléltem oltás nélkül én is és a férjem is már 600 covid hullámot úgy hogy betegek se voltunk és nálunk nagyon home office se volt, végig bejártunk BKK-n a legnagyobb állítólagos fertőző időszakban. A 2X 3x oltott ismerőseim viszont mind voltak betegek, volt olyan is aki többször, sőt olyan is, aki kőrházba került, bár nem volt nagy gond 2 nap után hazaengedték. Szóval nem láttam volna, hogy az oltás működik.
És utazni így is tudtam mostanában, voltam 4 helyen ;)
De őszre én egyelőre nem foglalok, kivárom mi lesz. Szerintem a pakliban van a lezárás sajnos..a színház megy tovább
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__118..
Ezért megéri ám oltakozni látható....
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__11746756-vajon-a-pfizer-oltasa-kozrejtszott-volna-az-alacsony-hemoglobin-kialakulasahoz
Másik,na ez már durva!
Őszinte tanácsom a kérdezőnek: NE utazzon. Nem éri el a szellemi képessége azt a szintet, hogy beengedjék.
További tanácsom az itt tobzódó oltásellenes parasztoknak: Tanuljatok, szerencsétlenek. És igyekezzetek csendben maradni. Nem értetek a témához, ráadásul közveszélyes állatok vagytok.
igazi magyar szutyokemberek.
18: a második résszel teljesen egyetértek. Ahogy olvastam a válaszokat megnyugodtam,amikor a tiedhez értem. Még van egy csepp remény.
Kérdező: én nem foglalnék. Amint szigorítanak szükséges lesz az oltás vagy a pcr+karantén. Ha valamelyik belefér nektek,akkor nyugodtan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!