Mikre vigyázzon az aki kimegy úgy egyedül berlinbe hogy még soha nem volt külföldön és vidéken se csak Budapesten?. Nem csak Berlint nem ismeri meg de azt a helyzetet se hogy oda megy ahol azelőtt nem volt
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 06:15
31/96 anonim válasza:
Ha az utcán dolgozol, akkor is tökmindegy, hiszen nyilván ha azt mondják, X helyre mész, akkor bizony X helyre mész akkor is, ha itt a gyakorin azt mondják, az veszélyes hely
32/96 A kérdező kommentje:
Nem kamikaze vagyok
2022. júl. 13. 18:18
33/96 A kérdező kommentje:
És nem mondanak semmit
2022. júl. 13. 18:18
34/96 anonim válasza:
"Mit nézzek a sok indiain"
Ezzel el is mondtál mindent. Annyira akarod megismerni azt a várost, hogy hol lehet sört és sóskiflit kapni, de akkor nem értem mire akarsz vigyázni.
35/96 A kérdező kommentje:
Legalábbis smeg sose beszéltem velük max emailt váltottam
2022. júl. 13. 18:19
36/96 A kérdező kommentje:
A pénzemre az epsegemre ilyesmire. Eleve nem a város miatt megyek hanem a pénz miatt
2022. júl. 13. 18:26
37/96 anonim válasza:
Akkor ne menj sehová, csak a munkába és onnan vissza a szállásra. Az pont elég lesz neked.
38/96 A kérdező kommentje:
Mondom utcán dolgozom
2022. júl. 13. 19:10
39/96 anonim válasza:
De ha úgyis az utcán dolgozol és nem akarsz várost nézni, akkor miért fontos, gondolom egy kijelölt helyen dolgozol. A pénzedre meg ugyanúgy vigyázol mint Pesten. Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, kedves kérdező.
40/96 A kérdező kommentje:
Te gondolod rosszul
2022. júl. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!