Jelenleg Ausztriába (vonattal/autóval) kérnek oltást vagy tesztet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 18:09
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
(így tudom én is , de biztos ami biztos)
2022. júl. 5. 18:44
3/9 anonim válasza:
Nincs semmi ilyesmi (juni 18-20-án voltam kint). Viszont vigyél magaddal ffp2-es maszkot, mert a tomegkozlekedeshez kell.
5/9 A kérdező kommentje:
#3tudtommal már nem kell maszk sem, de köszi!
2022. júl. 6. 01:39
6/9 anonim válasza:
Egészségügyi intézményekben és a Bécsi közösségi közlekedésnél még kell maszk. Máshol nem kell már.
A járvány miatti beutazási szabályokat szintén felfüggesztették. Így nem kérnek se tesztet, se oltást, sem a beutazáshoz, sem a szolgáltatások igénybevételéhez. Lényegében visszatért a járvány előtti élet.
Ha rendőr áll a határon, kizárólag az illegális migránsokat igyekszik kiszűrni. Jellemzően a zárt rakterű teherautókat állítják meg. Személyautót nem szoktak megállítani.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. júl. 6. 07:08
8/9 anonim válasza:
De vonaton utazva kb 80% hordja a maszkot.
Tapasztalatból mondom,meg is lepődtem azt hittem újra bevezették.
9/9 A kérdező kommentje:
#8 100emberbol kb. 8 ember hordta
2022. júl. 12. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!