Horvátországba 6 napos nyaralásra kb hány kunát érdemes váltani költőpénznek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyéni igényektől is függ. Illetve bankkártyával is tudok fizetni kint is, de szeretnék főleg kp-t vinni, persze nem így kicentizve. Étterem, étel, esetleg belépő valahova ilyenekre gondolok, ti mennyit vinnétek? Ne szidjatok, nincs nagyon ebben tapasztalatom 😅2022. jún. 30. 09:35
1/3 anonim válasza:
Én 1 főre kb 30.000 Ft-ért váltottam Dubrovnikba kunát 4 napra, ha jól emlékszem. (szállás előre ki volt fizetve)
Én az alapján számoltam ki, hogy megnéztem, mennyibe kerülnek az adott látványosságok, amiket meg szeretnék nézni, illetve néhány szállás környéki étterem árát.
2/3 anonim válasza:
Szerintem úgy egymilliót. Azzal már el lehet lenni.
3/3 anonim válasza:
Kártya!!!!
Ma már a sokadik ugyanilyen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!