Franciaországot azért nem oldják fel utazási korlátozások terén, mert ennyire rossz a covid-helyzet ott még?
Röviden annyit, hogy állítólagos francia "barátunk", aki még kiskorú, sokkal jobban ismeri az itteni helyzetet, mint a tudósok és az összes média, különös tekinttel a televízióra (ahol azok a csatornák is beszélnek az Omikron terjedéséről, amelyek közismerten Macron-ellenesek).
A többi szöveg szélsőjobbos politikai blabla, és a helyzet ismeretének teljes hiányára mutat.
Szerinte semmi kockázat, csak egy náthát kaphatsz el.
Úgyhogy gyere nyugodtan. Mondja ő, mikozben engem akar csipkeedni, mert még csak egy taknyos kamasz.
Sajnos beteljesült, amit jósoltam. Naponta több, mint 100.000 új fertőzött van, és pl. Nizzában már nem javasolt, hanem kötelező a maszk viselése, bár egyelőre csak a járműveken.
De terjed ez a nyavalyás Covid, két újabb fajta Omikron vírussal.
Ha jönni akartál a nyáron, azt hiszem, jobb lenne, ha elhalasztanád.
Persze ha be vagy oltva kellő számú vakcinával (fiataloknak 3, 60 év felettieknek 4 oltás), akkor kisebb a veszély.
Azt írja (emojis rövödítés), hogy ő fingik a röhögéstől...
Már Bordeaux-ban is kötelező a maszk.
Ahogy hallom, Lyon is átveszi, Marseille-ről nem is beszélve.
Lehet, hogy ennek a 16 éves gyereknek ez röhejes, de én nem szeretném elveszíteni a nagymamámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!