Érdemes júniusban Athénba utazni?
Meleg van, de gondolom, ez nem újdonság...
Az árszínvonalat megnézheted a numbeo.com-on. elég megbízható.
Közbiztonság teljesen átlagos.
Nem igazán gugliztál a kérdésed kiírása előtt, pedig alap lenne.
Athén az európai kultúra bölcsője, tudod, filozófia, orvostudomány, matematika meg hasonló huncut dolgok. De mivel nem gugliztál, és gondolom a kidőlt márvány oszlopok is unalmasak számodra, ezért valószínűleg egy tengerpart jobban állna a kényes ízlésedhez.
Egyébként őszinte válaszom - és ezt őgy mondom, hogy én tényleg éltem + dolgoztam - nyáron Athénban: NEM ÉRDEMES.
Athént szeptember - május közt nézd meg. Persze csak ha letetted az érettségit.
Ott voltam osztálykiranduláson 2018. Májusában, már elég meleg volt akkor (30°C körül), tehát idén Júliusban nagy az esély, hogy forró legyen. Ezenkívül elég olcsó volt (francia szempontból tehát persze nem ugyanúgy lesz magyaroknak), nem a legbiztonságosabb de sokkal jobban éreztem magam ott azzal a sok turistával és emberrel mint bármely nyugat-európai fővárosban pl Párizsban, meg rengeteg a látnivaló ha tetszenek neked a történelem meg a szép tájak.
Tehát úgy mondanám érdemes meglátogatni mindenféleképpen, csak óvatos legyél az időjárással, a te helyedben inkább korábban vagy később indulnék, így meg nem lesz annyira zsúfolt, mint a nyár közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!