Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes júniusban Athénba utazni?

Érdemes júniusban Athénba utazni?

Figyelt kérdés
Milyen ott az árszínvonal, közbiztonság? Mennyire elviselhető a meleg?
2022. jún. 20. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meleg van, de gondolom, ez nem újdonság...

Az árszínvonalat megnézheted a numbeo.com-on. elég megbízható.

Közbiztonság teljesen átlagos.

2022. jún. 20. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Nem igazán gugliztál a kérdésed kiírása előtt, pedig alap lenne.

Athén az európai kultúra bölcsője, tudod, filozófia, orvostudomány, matematika meg hasonló huncut dolgok. De mivel nem gugliztál, és gondolom a kidőlt márvány oszlopok is unalmasak számodra, ezért valószínűleg egy tengerpart jobban állna a kényes ízlésedhez.

Egyébként őszinte válaszom - és ezt őgy mondom, hogy én tényleg éltem + dolgoztam - nyáron Athénban: NEM ÉRDEMES.

Athént szeptember - május közt nézd meg. Persze csak ha letetted az érettségit.

2022. jún. 20. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha Megfőni szandekozol akkor biztos.
2022. jún. 20. 14:39
 4/5 franciasrac ***** válasza:

Ott voltam osztálykiranduláson 2018. Májusában, már elég meleg volt akkor (30°C körül), tehát idén Júliusban nagy az esély, hogy forró legyen. Ezenkívül elég olcsó volt (francia szempontból tehát persze nem ugyanúgy lesz magyaroknak), nem a legbiztonságosabb de sokkal jobban éreztem magam ott azzal a sok turistával és emberrel mint bármely nyugat-európai fővárosban pl Párizsban, meg rengeteg a látnivaló ha tetszenek neked a történelem meg a szép tájak.

Tehát úgy mondanám érdemes meglátogatni mindenféleképpen, csak óvatos legyél az időjárással, a te helyedben inkább korábban vagy később indulnék, így meg nem lesz annyira zsúfolt, mint a nyár közepén.

2022. jún. 22. 03:46
 5/5 franciasrac ***** válasza:
4-es vagyok, elolvastam, Június volt és nem Július, és hát így egyetértek a 2-essel
2022. jún. 22. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!