Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet e cigit kivinni lengyelb...

Lehet e cigit kivinni lengyelbe? A többi lent!

Figyelt kérdés
nemsokára megyek ki lengyelbe de mivel ott nem vagyok tisztába a cigi árával ezért arra gondoltam vinni kellene itthonról de nem tudom hogy a határnál esetleg elvennék e tőlem vagy bármi... ha bárki tud valami tanácsot adni pl az ottani cigi árakról vagy a határnál történő dolgokról az írjon fontos lenne...még annyit hogy csak 5 napra megyek nem egész életemre és csak 2-3 dobozról lenne szó nem kartonokról...előre is köszönöm a válaszokat
2010. szept. 18. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár dobozzal biztosan lehet vinni, de mivel a Schengeni övezethez tartozik nem is lesz határellenőrzés.
2010. szept. 19. 01:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Az eus országok álltalában 200 száll ciginél huzzák meg a határt. vagy is kb 1 kartonnal vihetsz ki.

ez felett tuti nem. lehet nem állítanak meg így sem a határnál, de ha egy ellenörzés lesz akkor megbüntetnek+ adót kell fizetni ami nagyon sokba kerül.

Szóval egy kartonig tuti vihetsz.

2010. szept. 19. 07:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D
2010. szept. 19. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!