Franciaországban Párizsban milyen covid korlátozások vannak még érvényben?
Figyelt kérdés
Úgy tudom még teszt kell a határátlépéshez de az ott tartózkodó oltatlanok számára milyem korlátozás van még érvényben? Szállodához kell negatív teszt vagy oltási igazolás? Esetleg étteremhez vagy bármi máshoz? Esetleg negatív teszt felmutatása?2022. jún. 4. 16:09
1/6 anonim válasza:
Konzuli oldalon fenn van.Vagy oltási kutyaigazolvány kell vagy ha átestél arról egy igazolás vagy pcr teszt kell.
2/6 anonim válasza:
Ja és a magyar kutyaigazolványt nem fogadják el.Uniós kell és azt EESZT-ből le lehet állítólag tölteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom de ez a belépéshez. Viszont úgy értem hogy bármi máshoz még kell ez ott?
2022. jún. 4. 16:53
4/6 anonim válasza:
konzuli szolgálat weboldalán minden aktuális infó fenn van!
5/6 franciasrac válasza:
Az országon belül semmi sem kell már kivéve a kórházakban, azaz szabadon mehetsz egy szállodába vagy egy étterembe (jelenleg, de azért mert országgyűlési választások vannak a jövő 2 héten, aztán sajnos nem lepődne meg ha ez gyorsan valtozna), a belépéshez szerintem teszt kell még ha oltatlan vagy
Amúgy örülök hogy idejössz :)
Hova tervezel menni?
6/6 Flagstaff válasza:
Májusban voltam, nem kértek semmit már a reptéren se, ha jól emlékszem. Nincsenek már korlátozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!