Milyen és mennyi élelmiszer hozható be repülővel Törökországból?
Figyelt kérdés
A jövedéki termékekre látom a korlátozást. Pl.: 200 szál cigi, de sehol nem látok semmit arról, lehet-e behozni az EU-ba pl. lisztet, olajat, kenyeret, húst stb. Természetesen kis mennyiségről lenne szó, saját fogyasztásra, bőröndben.2022. máj. 19. 21:15
1/5 anonim válasza:
Ezeket itthon mind lehet kapni. Olyan ételeket hozz, amilyenek itthon nincsenek. Én pl. fehér mákot és fűszereket hoztam, meg pörkölt csicseriborsót (bár ez utóbbit láttam már azóta itthon keleti ételeket árusító boltban).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, ilyeneket is mindenképp tervezek hozni! De azért alapvető élemiszereket is terveztem, mivel egyre drágul itthon…
2022. máj. 20. 09:47
3/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy te kivédd a drágulást , elég tetemes mennyiséget kellene hoznod.
Az pedig kereskedelmi mennyiségnek számít.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, közben én is átszámoltam, nem nagyon érné meg…
2022. máj. 20. 14:24
5/5 anonim válasza:
Na igen, ha kiszámolnád, hogy a többletsúly miatt mennyivel több lesz a fogyasztás, nemhogy nem nagyon, de egyáltalán nem érné meg. (Nyilván kocsival hoznád, mivel nagyobb mennyiséget repülőn nem is tudnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!